Yleinen 3.5.2014
TEKSTI Eveliina

Facebook!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Vihdoinkin Eveliina ja Adeliina -blogin löytää myös Facebookista! 
Sivut ovat vielä alkutekijöissään, mutta jatkossa linkkaan sinne postaukset heti julkaistuani ne tänne bloggeriin. Postausten lisäksi FB-sivuilta saattaa löytää hieman ”extramateriaalia” eli kuvia tms. päivän kuulumisia ja muita mieleeni nousevia juttuja, joista ei ihan ole ainesta kokonaiseen postaukseen. 😉

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: