Yleinen 14.5.2014
TEKSTI Eveliina

Kirppistelyä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Käytiin Adeliinan kanssa kiertämässä kahdella eri kirpparilla. Kaarinan Seesam-lastenkirpputorilla, sekä kirpputori Pikkusiilissä Turun Manhattanilla.
Kirppistely on sillointällöin kivaa, mutta jatkuva kirpputorien kiertäminen on minusta erittäin uuvuttavaa. Kun astelee kauppaan näkee heti missä sijaitsee mitäkin, mikä on kivaa ja koko vaihtoehtoja on runsaasti. Kirpparilla jokainen laari täytyy kääntää ympäri, jotta löytää parhaat palat. Usean tunnin seikkailun päätteeksi kärryissä saattaa olla iso läjä kaikkea ihanaa, tai sitten voi joutua poistumaan tyhjin käsin.
Me ei onneksi jouduttu poistumaan tyhin käsin. Tarkoitus oli mennä vaan katselemaan josko löytyisi kesäksi jotain edullista kivaa, kovin suurta tarvetta uusille vaatteille Adella ei juurikaan ole.

 Dinskon pikku bootsit ensi talveksi 5e
Molemmat paidat 2e
Valkoiset housut 1e, tummat 2e
Paidat 50snt-1e 
Näihin ihastuin. Toppi 50snt, Popin hame 3e
 Röyhelöpipo 1e, shortsit 1e

 Eipä tehnyt kukkarolle pahaa tämänkertainen shoppailu!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (12)

Seesamissa kannattaa käydä taas! Oli ihan täynnä kaikkea syksy / talvitavaraa

1 vastaus

Ihania löytöjä olet tehnyt. 🙂

1 vastaus

Joo, aina välillä onnistaa 🙂

1 vastaus

noi ruutusortsit on aivan ihanat ! 🙂

1 vastaus

Jep! Toivottavasti se helleaalto on nyt tulossa että päästää kokeilemaan niitä tositoimissa. 😀

1 vastaus

Oikeestiko meinaat tollaset saappaat noin 1v muksulle joka luultavasti sillon vasta Opettelee kävelemään 😀 ostasit edes ekoiksi kengiksi kunnon kengät , mitkä tukee pientä jalkaa. Käytetyt kengät voi sitä paitsi aiheuttaa virheasentoja pienen lapsen jalkaan.

1 vastaus

Oikeestikko oot tosissas? :DD
1. Nuo jos mitkä ovat lämpimät ja tukevat, erityisesti nilkan kohdalta löytyy tukea
2. Pohjassa on suuri urainen kuviointi joka ei talvella ole liukas
3. Kengät ovat käyttämättömät, laputkin olivat vielä tallella 😉
4. Mistä päättelet että nämä ovat Aden ENSIMMÄISET kengät. Kävelyreenejä varten on omat lenkkarinsa, nämä lähinnä söpöstelyyn kun lapsi istuu kaupungilla rattaiden kyydissä.

1 vastaus

toisekseen kun nuo on alunperin kenkäliikkeestä, nehän voi olla ties kuinka hyvät lapsen kävellä 😀 eihän se aina niin mene, että hienot=huonot kävellä 😀

1 vastaus

Kivan näköisethän nuo kengät on ja voihan niitä pitää esim kauppareissuilla jos ei muuta käyttöä tule olemaan. Hintakaan ei päätä huimannut joten ei siinä paljoa häviä vaikka käyttämättä jäisivätkin. Kirppikseltä en käytettyjä kenkiä tykkää ostaa, mutta jos uudet lapulliset ja edulliset kengät löytäisin niin varmasti ne tulis kotiin mun kanssa. 😀

1 vastaus

Ei mene ei, et tainnut ymmärtää koko pointtia. Samaan tyyliin sekään ei automaattisesti ole niin että kenkäliikkeestä=hyvät pienelle lapselle. Toivottavasti eve kävisi edes lapsen ekat kengät liikkeestä ja saisi apua myyjältä, joka oikeasti tietää mitkä on pieneen jalkaan hyvät ja oikeasti tukevat kengät.

1 vastaus

Tuli vaan mieleen, että mikäs sitä jalkaa tukee kun kävellään sisällä kotona, ilman kenkiä? 😀

1 vastaus

Makeethan noi kengät on 🙂 hyviä löytöjä oot tehny. Tuli kova kirppishinku ittellekki 😀

1 vastaus

Seesamissa kannattaa käydä taas! Oli ihan täynnä kaikkea syksy / talvitavaraa

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: