Yleinen 12.11.2014
TEKSTI Eveliina

Adeliinan ensimmäinen vuosi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Pikku Adeliina täyttää huomenna 1-vuotta. Ensimmäinen vuosi neidin kanssa on mennyt tosi nopeasti. Lapsista sen huomaa kuinka nopeasti aika menee!
Vähän väliä muistelen niitä meidän ensimmäisiä yhteisiä hetkiä kun makoiltiin sairaalan sängyssä ja kolme päivää lähinnä tuijotin sitä pientä ihmettä. Kotiin päästyämme ensimmäiset viikot elimme vaaleanpunaisessa pumpulissa, vastasyntyneen tuoksun huumassa. Välillä toivon että Adeliina olisi edelleen sellainen alle kolmen kilon mini, joka nukkui sylissäni, mutta toisaalta taas on aivan ihanaa nähdä kuinka Adeliina kasvaa, kehittyy ja oppii uutta.
Rakastetaan ihan valtavasti meidän pientä yksivuotiasta. <3

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (7)

Onnea 1-vuotiaalle Adeliinalle! 🙂
0
1 vastaus

Ihania kuvia, onnea isolle tytölle <3
0
1 vastaus

Ihana tyttö! Onnea hänelle!
0
1 vastaus

Onnea 1-vuotiaalle.Ihania kuvia vuoden varrelta. 🙂
0
1 vastaus

Hyvää syntymäpäivää ihanalle Adeliinalle:)
0
1 vastaus

Kaunis pieni tyttö! 🙂 Onnea hänelle 🙂
0
1 vastaus

Jos vielä joskus saan vauvan, toivon, että voin nauttia ensimmäiset viikot enkä vain kitua tuskissani.. 😀 Minusta oli aika kamalaa olla niin kipeä ja opetella kaikkea uutta kirkuvan vauvan kanssa. Tämän ei ole tarkoitus olla mikään ilkeä kommentti sitten 🙂 Paljon onnea teidän "vauvalle" eli jo yksveelle 🙂
0
1 vastaus

Onnea 1-vuotiaalle Adeliinalle! 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: