Yleinen 13.11.2014
TEKSTI Eveliina

Uudet rattaat

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meille kotiutui eilen nämä Baby Joggerin City Versa GT -rattaat. Tein useamman kuukauden vertailutyötä eri rattaiden välillä ja lopulta näistä löytyi eniten kaipaamiani ominaisuuksia:

  • Istuimen saa sekä työntäjään, että menosuuntaan päin. 
  • Säädettävä työntöaisa
  • Tilava tavarakori
  • Selkänojan saa makuuasentoon
  • Kääntyvät etupyörät lukitusmahdollisuudella
  • Isot puhkeamattomat pyörät. 4kpl
  • Suojaava kuomu
  • Helppo kasata

Täydellisiä rattaita ei ole olemassa, mutta näihin olen nyt ainakin muutaman koiralenkin jälkeen ollut erittäin tyytyväinen. Pian lähdetään Ikeaan testaamaan näitä vähän erilaisessa maastossa.
Ennen näitä olen työnnellyt Empun BJ City Elite -rattaita ja olen tykännyt niistä paljon, mutta itselleni halusin nelipyöräiset.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (9)

Mä hommasin kans noi gt:t, pähkäilin pitkään mut tän kirjoituksen jälkee homma oli selvä! Tilasin jollyroom.com ja tosi tyytyväinen olen!

1 vastaus

Hyvää Syntymäpäivää Adeliinalle!

Hyvää syksyn jatkoa teille! 🙂

Toivoo: tuntematon lukija, jolla saattaa huomenna olla arjesta kertova blogi…

1 vastaus

mukautuuks nää nyt sit vauvallekkin? nimim. kattelee itekkin rattaita 😉

1 vastaus

Kulkeekohan nuo lumessa kun on pienet renkaat. Tai epätasaisemmassa maastossa. Näyttää vähän rihveleiltä.

1 vastaus

Hei, katoin tänään Erilaisia äitejä, jossa oli siskos jakso. Olitte niin fiksun oloisia!

1 vastaus

Meillä on samantyyppiset, mutta halvempaa hintaluokkaa, Firkon balance-yhdistelmät erillisellä vaunukopalla ja ratasosalla. Renkaat on ilmakumit ja hitusen isommat. Tykkään tosi paljon rattaina, ketterät, mutta renkaat lukittuna kulkee kyllä huonossakin maastossa, hyvät säädöt ja istuimen suunta helposti käännettävissä. Vaunukoppaa en ole päässyt testaamaan, ostin senkin varalta, kun pikkusisarus on joskus toiveissa taaperolle, tuplia en minäkään aio hankkia, vaan toivon että isompi talvella pulkassa, pieni vaunuissa tai keväällä/kesällä vauva vaunuissa ja isommalle seisomalauta tai hän voi jo itse kävellä vierellä pikku lenkeillä.

1 vastaus

Teille kun on nyt siunautumassa toinenkin muksu, tahtoisitko tehdä postausta vaatteista jotka lopulta päätyivät käyttöön? Varmasti monella lasta odottavalla on samoja ongelmia, EN VAIN TIEDÄ KUINKA PALJON JA MITÄ pitää hankkai vauvalle 😀

1 vastaus

Mistä ihmeestä löysit näistä tuon GT-version? Itsellä olisi samat rattaat hankintalistalla 🙂

1 vastaus

Mä hommasin kans noi gt:t, pähkäilin pitkään mut tän kirjoituksen jälkee homma oli selvä! Tilasin jollyroom.com ja tosi tyytyväinen olen!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: