Yleinen 9.12.2014
TEKSTI Eveliina

Puhelimen kätköistä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

En varmaan ole ainoa äiti joka napsii pitkin päivää lapsestaan kuvia puhelimella? 😀 Kuvat vaan tuppaavat jäädä sinne puhelimen albumien syövereihin ja sitten joku kaunis päivä kun luuri hajoaa, häviää sen mukana kaikki kuvatkin.
Vaikka mun kännykällä napatut mestariteokset ovat aikalailla suttuisia, niin tunnelmaa niistä kyllä löytyy. Kuvien avulla muistaa ihan eri tavalla niitä arkisia tapahtumia kun taapero nauroi, hassutteli, kiukutteli tai oli muuten vaan niin ihana että piti napata kuva. 🙂

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Sä olet kyllä niin luonnollinen ja kaunis! 🙂 Ihana tuo Aden kuva kun hän seisoo tuolla Brion kärryssä 😀

1 vastaus

Vietittekö adeliinan 1v synttäreitä? Olisi mukava kuulla niistä postauksen merkeissä! 🙂

1 vastaus

Adeliina on kyllä niin kaunis ja suloonen lapsi. Ja nuo silmät! 🙂 ♥

1 vastaus

Oot tosi kaunis! 🙂

1 vastaus

Sä olet kyllä niin luonnollinen ja kaunis! 🙂 Ihana tuo Aden kuva kun hän seisoo tuolla Brion kärryssä 😀

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: