Yleinen 6.1.2015
TEKSTI Eveliina

Vauvamasu ikuistettu

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Onnea on super hyvä valokuvaaja sisko! Ilman Emiliaa mulle ei jäisi näin ihania muistoja tästä raskausmahasta. Tykkään kuvailla vatsaa ja näin seurata mahan pyöristymistä. Myöhemmin on ihana palata raskaustunnelmiin kuvien avulla. En usko että mun tulisi käytyä missään studiolla kuvauttamassa masuani, mutta siskon malliksi on vaivaton ja kiva ”uhrautua”.
Treffattiin eilen ennen auringon nousua meidän porukoilla. Jätettiin lapset äidille hoitoon ja suunnattiin läheiselle pellolle kuvaamaan. Pakkasta oli reilu kymmenisen astetta ja kuvauksen päätteeksi sormeni olivat tunnottomat, mutta olen tosi tyytyväinen kuviin. Kannatti hieman kärsiä! Kiitos Emppu!


Kaikki kuvat ©Emilia Huttunen
Kuvien mekko 9kk.fi:ltä!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (17)

Voi että kuinka kauniita kuvia! Raskaus pukee sua 🙂 Muutenkin olet niin luonnonkaunis. Nykyään näkee niin paljon ripsien-, kynsien- ja hiustenpidennyksiä ja tuntuu ettei mikään ole luonnollista. Pidän muutenkin blogistasi kovin 🙂 kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

1 vastaus

Ihania kuvia!! 🙂

1 vastaus

Tosi kauniita kuvia 🙂 Ehkä hellyyttävin kuva tuo toiseksi viimeinen, ihana pallomasi <3 Vatsasi näyttää siinä niin täydellisen pyöreältä 😀

-mimmuski

1 vastaus

Todella upeita kuvia! Raskaus kyllä pukee sua, oikeen hehkut. 🙂

1 vastaus

Ooo miten hienoja…… Todella kauniita kyllä. Parempia nää kuin että menisit jonnekin sisästudioon 😉

1 vastaus

Tosi kauniit kuvat! 🙂

1 vastaus

Siskosi blogista bongasin näitä kauniita kuvia ja oli pakko tulla tutustumaan blogiisi! Sinullahan on ihana mieletön blogi! 🙂 Jatkan tutustelua! 😉

1 vastaus

Ootpas hoikka

1 vastaus

Kauniita kuvia siis

1 vastaus

Upeita kuvia ja ihana maha! Viimeinen kuva on lempparini! Auringonsäde piilottaa pakkasesta punastuneen nenän 😉

1 vastaus

todella upeita kuvia 🙂

1 vastaus

Iso masu jo 🙂 hienot kuvat !:)

1 vastaus

Neljäs kuva on tosi ihana! 🙂

-T

1 vastaus

Ihanasti sulla on jo pyöristynyt massu. <3 Kauniita kuvia.

1 vastaus

Ihania kuvia ja suloinen vauvamasu 🙂 noi viimeset on kyllä lempparikuvat!

1 vastaus

Hienoja kuvia! Sulla on mielenkiintoisin äitiys/vauva-aiheinen blogi mielestäni. Ilahduttaa lukea blogiasi, jatka samaan malliin! 🙂

1 vastaus

Mikä kehujen ryöppy! Kiitos kaikille teille ihanille! 🙂

1 vastaus

Voi että kuinka kauniita kuvia! Raskaus pukee sua 🙂 Muutenkin olet niin luonnonkaunis. Nykyään näkee niin paljon ripsien-, kynsien- ja hiustenpidennyksiä ja tuntuu ettei mikään ole luonnollista. Pidän muutenkin blogistasi kovin 🙂 kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: