Yleinen 10.4.2015
TEKSTI Eveliina

Vauvan nimen arvuuttelua

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sain lukijalta ehdotuksen että järjestäisin jonkinlaisen arvonnan tulevan vauvan nimestä. Olen aikaisemminkin ajatellut että nimen arvuutteleminen blogissa olisi hauskaa, sillä minusta olisi mielenkiintoista kuulla minkälaisia nimiä te lukijat ennustelette meidän vauvalle tulevan. Jotta arvuutteleminen olisi hauskaa myös teille arvuuttelijoille, sovitaan että lähimmäs (tai oikein!) tulevan lapsen nimeä arvannut voittaa pienen ylläripalkinnon!
Laita siis arvauksesi vauvan nimestä kommenttikenttään. Hyväksyn ja julkaisen arvaukset sitä mukaa kun ehdin. Jos haluat samalla havitella palkintoa, kirjoitathan kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi, että voin sitten mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä.
Vauvan ristiäiset pidetään todennäköisesti kesä-heinäkuussa, eli tässä on noin kolmisen kuukautta aikaa arvailla.

Jotta tehtävä ei olisi teille täysin mahdoton, ajattelin koota tähän muutaman vinkin:
Kuten moni varmasti muistaakin; meille on rakenneultran mukaan syntymässä poikavauva.
Poika tulee saamaan kolme nimeä, sekä Tonyn sukunimen. (sukunimeä ei tarvitse arvailla)
Minulle oli tärkeää että pikkuveljen nimi sopii tyyliltään Adeliinan nimen kanssa.
Adeliinan koko nimi on Adeliina Ellie Amanda.
Minun koko nimeni on Eveliina Sonja Matilda
Tonyn koko nimi on Tony Petteri
Nimi ei (ainakaan minun tietääkseni) ole meidän kummankaan vanhemman suvusta, mutta yksi pojan nimistä tulee huomattavasti muistuttamaan isänsä nimeä.
Heräsikö sisäinen salapoliisisi? Nyt arvaamaan! 🙂
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (35)

Anton Peter Eeli

1 vastaus

Artur Aale Eevert

1 vastaus

Aatu Henry Romario

1 vastaus

Anttoni Emil Alexander

1 vastaus

Anton Joni Eelis

Oon tosi huono tälläsissä, mutta laitetaan nyt varuiks: peepaa95@hotmail.com

1 vastaus

Tässäpä tulisi useampi arvaus, jos ei haittaa 🙂

Alexander Emil Antony
Benjamin Romy Eliel
Wiljam Tommy Amadeus
Antonius Henry Daniel
Aaron Nicky Oliver
Patrik Rony Jonathan

1 vastaus

Anton Emil Oliver.

1 vastaus

Alex Peter Benjamin

1 vastaus

Mun arvaus on:
Anton Eeli Oliver
🙂
olgakoo@hotmail.com

1 vastaus

Pakko vastata vielä Alexander/Aleksanteri, tuli niin vahva olo Alexanderista kun luin näitä kommentteja. 😀

Toinen arvaukseni on siis Alexander Eeli Antony.

1 vastaus

Anton tai anthony/antony !

1 vastaus

Anton Tommy Oliver

1 vastaus

Joonatan Eliel Anttoni

1 vastaus

Aate Peter Elmeri

1 vastaus

Aiden Eemil Matias

1 vastaus

Aati Arttur Aleksanteri

Terv: Sanna

1 vastaus

Alexander Peter Benjamin

1 vastaus

Arvaan: Anton Tino Matias

1 vastaus

Itse en osaa mitään arvata, mutta täytyypä vain mainita, että ompas komeita nimiehdotuksia :O Laittavatko suomalaisiet vanhemmat tosiaan lapsilleen tällaisia nimiä?

Anton tuli minullekkin mieleen, kun sanoit yhden nimen muistuttavan tonya! 🙂 Itse odotan myös poikavauvaa 29. viikolla, eikä tulevasta nimestä ole mitään tietoa. Mielenkiinnolla avasin kommentit, josko olisi inspiraatiota löytynyt, mutta suurin osa näistä ehdotuksista on kyllä hiukan liian mahtipontisia omaan makuun ja suomalaiseen suuhun ja sukunimeen! Toki tämä vain minun henk. koht. mielipiteeni! 🙂

1 vastaus

Pakko kommentoida tähän! Nämähän ei noin yleisesti ottaen ole edes kovin erikoisia nimiä, joita täällä on ehdoteltu 😉 Kannattaa katsoa tämä vastikään julkaistu Hesarin juttu: http://www.hs.fi/kuukausiliite/a1427950262816 Kuten tuosta jutusta näkyy, on joukossa tietysti myös paljon perinteisiä ja "tavallisia" nimiä, mutta kyllä tuohon listaan mahtuu aika iso liuta myös näitä vierasperäisempiä nimiä… Ja sen verran kattavasta katsauksesta on kyse, että suurin osa noiden nimien kantajista on ihan suomalaisten Mattien ja Maijojen lapsia 🙂

1 vastaus

Anton Emil Aleksander

1 vastaus

Daniel Eeli Anthony

1 vastaus

Tuli mieleen, että miksiköhän täällä on ehdoteltu pääasiassa erikoisia ja moderneja nimiä. Voihan se olla perinteisempikin. 🙂

1 vastaus

Voi toki olla perinteinenkin nimi! Mutta ehkäpä täällä nämä ehdotukset on tällaisia, koska Adeliinankin nimi lukeutuu enempi monernin ja hieman erikoisemman puolella kuin ihan perinteiseen, suomalaiseen "kastiin"… Ja tekstissähän mainittiin, että sisarusten nimien samantyylisyys ja yhteen sopivuus on tärkeää. Lisäksi muistelen, että Eveliina teki talvella myöskin nimipostauksen, jossa pohdiskeli tulevan pienokaisen nimeä ja pyysi lukijoilta vähän vinkkejä… Siihen ehdotellut nimet olivat pitkälti juuri samantyylisiä kuin nämäkin nimiehdotukset, ja Eveliina silloin kommentoi, että oli hyviä ja "oikeanlaisia" nimiä…

1 vastaus

Antony Oliver Benjamin

1 vastaus

Anttony Eemil Alexander

(emakela@live.fi)

1 vastaus

Jonny Elias Petteri 🙂

1 vastaus

Veikkaan että etunimi tulee olemaan Anton 🙂

1 vastaus

Daniel Anton Aleksander

1 vastaus

Daniel Antony Alexander

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: