Yleinen 7.5.2015
TEKSTI Eveliina

Vuh vuh!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kun minä muutama viikko sitten jouduin sinne sairaalan osastolle, Fido meni vanhempieni luokse hoitoon, koska Tonylla ei remontin takia ollut aikaa lenkittää koiraa tarpeeksi. Fidon jäi hoitoon vielä mun osastolta kotiutumisen jälkeen, koska en supistusten takia pystynyt enää ulkoilemaan tavalliseen tapaan.
Tällä viikolla meidän takkuturkki kuitenkin saapui takaisin kotiin.
Adeliina ei voisi olla iloisempi, enkä minä tyytyväisempi, kun nyt Ade
touhuaa Fidon kanssa sen sijaan että olisi jatkuvasti nypläämässä
pikkuveljeä.
Nyt kun ilmat päivä päivältä lämpenevät ja lasten pukeminen helpottuu, on ihana taas käydä koiran kanssa lenkillä. Myös raskaudesta ja synnytyksestä palautumisen kannalta on loistava juttu että taas täytyy lähteä kävelylle muutaman kerran päivässä. Lenkillä Adeliina istuu rattaissa ja vauva on kantoliinassa tai sitten työnnän vauvaa vaunuissa ja vedän kolmipyöräisen päällä istuvaa Adeliinaa. Tähän asti ollaan pärjätty hienosti ilman tuplarattaita!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Suloinen koira! Kiva oli kuulla fidon kuulumiset.

1 vastaus

On se Fido aika suloinen! Mitä rotuja siinä onkaan? 🙂

1 vastaus

Suloinen koira! Kiva oli kuulla fidon kuulumiset.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: