Yleinen 23.6.2015
TEKSTI Eveliina

Kesätukka

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olen todella laiska käymään kampaajalla ja tää tukka on saanut kasvaa rauhassa kuin rikkaruoho. Aina joskus olen värjäillyt hiuksia kotona tai anellut Tonyn värjäämään, mutta en ole ottanut sen suurempaa stressiä juurikasvusta ja lähes aina mulla on tuo tyvi ollut tummempi mitä latvat.
Nyt tosiaan tukkani on saanut kasvaa ja jakautua kaksihaaraisiksi rauhassa jo pidemmän aikaa, mutta viime viikolla kun äitini trimmasi meidän Fidolle kesäturkkia, minä sain niinkin huikean idean, että äiti voisi samalla vähän tasottaa mun tukkaani. Äitini ei tosiaankaan ole kampaaja, eikä edes trimmaaja (!), joten myös lopputulos oli sen näköinen… Tukan uusi pituus oli hyvinkin mieleinen, letti lyheni ehkä 15-20cm, mutta hiuksissa näkyi selkeät saksien rajat ja seuraavana päivänä huomasin että kun tuon hiukset olkapäiden eteen, toinen puoli oli ehkä 5cm pidempi. 😀
En ole kovin tosikko tukan suhteen, joten olisin antanut asian olla, mutta ennen juhannusta mulle kävi tuuri ja pääsin ystäväni anopin kampaamoon saksittavaksi. Kampaaja tasoitti ja ohensi latvoja ja nyt olen ihan super tyytyväinen! Tukkani on oikein hyvässä kunnossa kun latvoissa ei enää roiku kaksihaaraisia hamppuja ja vaikka ponnari lyheni, tuli siitä paljon eläväisempi sekä tuuheampi.
Väri näissä nyt on mikä on, mutta mä olen jo hetki sitten lopettanut hiusten värjäämisen ja päättänyt kasvattaa oman värin tilalle. Hetki tässä täytyy nyt kärvistellä juurikasvun kanssa, mutta jos tukka alkaa näyttää iha hirveältä, ajattelin hieman raidoittamalla häivyttää värjätyn ja oman värin rajaa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (5)

Noi on silti niin piiiiitkät että kateeks käy! Mä en varmaan ikinä saa pitkää tukkaa, vaikka miten yritän 😀

1 vastaus

Nuo sinun hiukset on ihanat!

1 vastaus

Kiitos paljon! 🙂

1 vastaus

Mä aloitin oman värin kasvatuksen jo reilu 2 vuotta sitten ja edelleen on latvoissa muutama sentti sitä totaalivärjättyä osaa. Käyn noin 3-4kk välein ja otan raitoja ja tukassa on mun mielestä tosi kiva luonnollinen mutta huoliteltu lookki. Kannattaa kokeilla raitoja, jos alkaa näyttää ihan kauheelta. Mulla oli sen verta paljon värjätty tukka, että oman ja värjätyn tukan ero oli aika huomattava eikä ilman raitoja olis projektista selvitty 😀 nyt on kuitenkin kiva kun rahaakin menee tosi vähän tukkaan ja leikkaus on eka mitä kaipaan nykyään, ei niinkään väri 🙂 Ihanaa kesää 🙂

1 vastaus

Koska pojan nimi kerrotaan?

1 vastaus

Noi on silti niin piiiiitkät että kateeks käy! Mä en varmaan ikinä saa pitkää tukkaa, vaikka miten yritän 😀

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: