Yleinen 14.7.2015
TEKSTI Eveliina

Kurkistus uuteen kotiin

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Vielä tämä pikku tönömme on vähän vaiheessa, mutta nyt olemme kantaneet tavaramme sisään ja asettuneet tänne asumaan. Yläkerta on vielä kokonaan kesken, joten sitä remontoidaan nyt tässä rauhalliseen tahtiin. Yläkertaanhan meille tulee lasten makuuhuone, leikkihuone sekä vessa. Vielä toistaiseksi Adeliina siis nukkuu meidän makuuhuoneessamme ja levittää lelunsa ympäri asuntoa.
Kellarikerroksen kodinoitohuone, kylpyhuone sekä leffahuone ovat lähes valmiita, mutta niistä kuvia hieman myöhemmin.
Ulkorakennuksen oleskeluhuone sekä sauna ovat vielä täysin alkuperäisessä asussa. Niihin keskitytään sitten kun päärakennus on saatu kuntoon.

Mutta tässä nyt vilkaisu meidän keskimmäiseen kerrokseen!

 Mun leivontataso. <3
 Tiskikoneesta puuttuu vielä ovi ja lattianrajasta pari listaa, mutta muuten keittiö on valmis!

 Tuotiin tämä hylly ja radio, sekä telkkaritason virkaa toimittava lipasto piharakennuksesta olkkariin. Mielestäni sopivat hienosti tämän vanhan talon tunnelmaan. Lisäksi on ihan kiva että olohuoneeseen astuessaan ei erehdy saapuneensa Ikean myymälään… 😀
 Adeliinan taideteokset esillä. Sormivarimaalaus esittää kukkaniittyä ja rahalippaan Adeliina askarteli mukkilassa.

 Joku väliaikainen johto koristaa olohuoneen ja aulan välistä seinää, mutta muuten täälläkin on jo tosi valmista!
Apteekkarinlipaston päällä on Alexanderin ristiäislahjat.
 Yläkertaan vievästä portaikosta puuttuu listat ja kaiteesta puuttuu maali.
Tuo peili pääsi takaisin samalle paikalle missä se oli silloin ennen remonttia kun talon ostimme.
 Säkökeskus sijaitsee nykyään kellarissa, joten tuo vanha sähkökaappi lähtee vielä tuosta ja lautaseinä levytetään.

 Sininen kuisti on nykyään valkoinen. Lattialle valitsimme suosiolla helposti puhtaana pysyvän kuramaton. Kuistin sisustus on vielä kovin keskeneräinen. Täältä puuttuvat ainakin verhot, kukat sekä kenkähylly.

 Makkarista puttuu vielä se viimeinen silaus. Mm. vaatekaapin ovet odottavat pääsyä paikoilleen.

 Rintamamiestalon onnellinen (ja vähän väsynyt) emäntä 🙂

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (23)

Ihana koti teilä 🙂 itsekkin mietin tuota mitä pari muutakin on jo sanonut. Eli lapsien yläkerrassa nukkuminen 😮 samaa kans voin kompata et eikö olisi ollut helpompi tehdä ala kerran makkarista se leikki huone kun te aikuiset kuitenki hääräätte keittiössä ruoka jutuissa yms muis 🙂 ja vauvakin vielä niin pieni, eikä isompikaan neiti kovin vanha oo 🙂 voittehan te sitten kun muksut kasvaa ni muuttaa takaisin ala kertaa 😀 enkä siis mitään vittuilua tällä kommentilla tarkoittanu 🙂

1 vastaus

Aivan ihana koti teillä! Tämmönen postaus ei yhtään helpottanut omakotitalokuumetta… 🙂

1 vastaus

Ihana koti teillä! Kiva ku ootta säilyttäny jotakin vanhaaki. Näyttää hyvältä! 🙂

1 vastaus

Siis jos jääkaappi on tuo tuossa nurkassa niin missäs teillä on pakastin? 😀

1 vastaus

Aluksi meille piti tulla sellainen jääkaappi/pakastin, mutta päädyimme siihen että keittiössä on iso jääkaappi ja alakerrassa on arkkupakastin

1 vastaus

Ooh, ihana talo. 🙂

1 vastaus

Uusi lukija ilmoittautuu, hei! Tosi harvoin kommentoin mihinkään mitään, mutta nyt on pakko sanoa että aivan ihana koti teillä! Meillä tehtiin asuntokaupat ja pintaremontti vuodenvaihteessa ja edelleen yritän saada tavaroita paikoilleen ja sisustusta mieleiseksi. Ja remppaesittelyä blogiin. Rintamamiestalo oli meilläkin haaveissa, mutta budjetin realiteetit pakottivat tyytymään toistaiseksi rivitaloon, kun ei ihan massi riittänyt katto- sähkö- ja putkiremontteihin.. 😀 Kirjoitat tosi kivasti ja aion jatkaa lukijana 🙂

Ninni
mmamallama

1 vastaus

Ihanan kotoisa tunnelma 🙂 Ja ai että tuota lattia, todella kaunis <3 Innolla odotan taas lisää kuvia!

1 vastaus

Kivasti ootte saaneet yhdistettyä uutta ja vanhaa 🙂 Tykkään!

1 vastaus

Aivan mielettömän ihana koti! 🙂 Ihanaa kun ootte säilyttäneet myös osan talon alkuperäisistä jutuista 🙂

1 vastaus

Ihanan näköistä 🙂 olet kyllä oikea supermamma, kun kaiken kiireen keskellä vielä koti näyttää tuollaiselta 🙂

1 vastaus

Ihan koti teillä!!:) tämän tyylisen ehkä itsekkin joskus tahtoisin.. Aivan ihana!!:)

1 vastaus

Iso kiitos kaikille kommentoinnista! Aivan ihana lukea näitä kaikkia kehuja. 🙂 niin suuri ja tunteikas juttu tämä remontti on meille ollut, että ihana kuulla kuinka moni pitää lopputuloksesta. 🙂

1 vastaus

Aah! Ihan täydellisen näköistä!!!!

1 vastaus

Onnea, rauhaa ja rakkautta uuteen kotiin! 🙂

Tosi kivan näköistä teillä ja oon niiiiin kateelliinen tuosta ihanasta kuistista, semmonen on myös minun unelma.
Talon täytyy olla todella tunnelmallinen oikeasti kun saat sen tunnelman välittymään myös kuviin.

Itseäni jäi vain mietityttämään tuo teidän makkari, että itse varmaan olisin sijoittanut makkarit yläkertaan ja keskikerrokseen työ/leikkihuoneen kun siinä kerroksessahan kuitenkin vietetään eniten aikaa..mutta ootte varmasti miettineet huonejärjestyksen teidän perheelle sopivaksi 🙂

1 vastaus

Itsekkin jäin miettimään että nukkuuko lapset oikeasti eri kerroksissa, hui 😮 itse en välttämättä olisi tehnyt tuollaista ratkaisua, mutta ihana koti ja varmasti olette miettineet kaikki teidän perheelle sopivaksi 🙂

1 vastaus

Ihan samaa mieltä ton ikea jutun suhteen! 😀 talosta pitää löytyä persoonallisuutta. Todella kaunista.

1 vastaus

Wanhat kalusteet sopivat todella hyvin uusien huonekalujen joukkoon.
Tsemppiä loppuremppaan!

TanjaP

1 vastaus

On kyllä ihana koti teillä! Ja kerrankin vähän persoonallista sisustusta, eikä sellaista tusinatavaraa, jota löytyy joka toisesta kodista! Tykkään erityisesti kuistista ja pikkuvessan seinästä 🙂

1 vastaus

Olen niin kateellinen tuosta Artekin syöttötuolista!
Ihana koti teillä 🙂

1 vastaus

Itse laittaisin ehdottomasti makkarit yläkertaan(kunhan valmistuu) ja leikkihuoneen alakertaan, siten pystyis vähän pitään lapsia silmällä kun leikkivät, samalla kun ite esim. häärää keittiössä ? Ja myös lasten tavarat saattaisi pysyä paremmin kasassa, eikä ympäri kämppää… Kun pienet lapset tuskin vielä hetkeen leikkivät yläkerrassa itsekseen…
-T

1 vastaus

Ihana koti teilä 🙂 itsekkin mietin tuota mitä pari muutakin on jo sanonut. Eli lapsien yläkerrassa nukkuminen 😮 samaa kans voin kompata et eikö olisi ollut helpompi tehdä ala kerran makkarista se leikki huone kun te aikuiset kuitenki hääräätte keittiössä ruoka jutuissa yms muis 🙂 ja vauvakin vielä niin pieni, eikä isompikaan neiti kovin vanha oo 🙂 voittehan te sitten kun muksut kasvaa ni muuttaa takaisin ala kertaa 😀 enkä siis mitään vittuilua tällä kommentilla tarkoittanu 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: