Yleinen 25.10.2015
TEKSTI Eveliina

Kurkistus minimaaliseen meikkipussiini

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tykkään aamulla laittaa naamaani kevyen meikin, vaikka päivän ohjelma koostuisikin vain perhekahvilasta ja kauppareissusta. Meikin tekemiseen kuluu minulta vain pari minuuttia, mutta olemus ja etenkin oma olo muuttuu nopeasti freesimmäksi.
Mökillä ja kotipäivinä annan ihon hengittää, enkä vaivaudu meikkaamaan.

 Minulta löytyy kolme pussillista meikkejä, mutta päivittäin käytän vain muutamaa tuotetta. Silmäpussit sekä mahdolliset näpyt peitän IsaDoran Color Correcting paletilla. Kulmat piirrän Lumenen kulmakynällä ja ripsiin harjaan kerroksen Maybellinen mustaa ripsiväriä. Huuliin toisinaan käytän Carmexin huulivoidetta ja iholle Rimmelin BB meikkivoidetta.

Bilettämään lähtiessä tykkään arkimeikkipohjan päälle lisätä ripsitupsuja tuomaan ripsiin volyymiä. Luomiin laitan Maybellinen Nudes paletista kullanhohtoista luomiväriä sekä huulet tykkään punata Lorealin Color riche 297 huulipunalla.

Vasemmalla ilman meikkiä ja oikealla arkimeikillä.
Meikki tekee ilmeelle paljon, mutta kaikkein virkeimmäksi naaman saa kyllä ihan vain hymyilemällä!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

On voidemainen ja mielestäni peittää hyvin. 🙂

1 vastaus

Postausideaa sinulle, mitä olet mieltä alkoholin käytöstä? Esim lasten seurassa ja juotko itse saunasiideriä? Onko hyvä juoda kotona ja lapset vielä hereillä edes muutamaa siideriä/olutta? Tässäpä tämmöne idea 🙂

1 vastaus

Kiitos ideasta! Pidän mielessä. 🙂

1 vastaus

Onko tuo isa doran color correcting paletti voidemaista? 🙂 oon miettiny että pitäisköhän ostaa. Peittääkö se hyvin silmänaluset ja näpyt?

1 vastaus

On voidemainen ja mielestäni peittää hyvin. 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: