Yleinen 9.11.2015
TEKSTI Eveliina

Ne pienet hetket

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Muistan kuin eilisen sen, kun olin pieni ja olin siskojen kanssa lapsuudenkotimme uima-altaassa yöuinilla. Oli jo pimeää ja isi viritti videotykin parvekkeelle niin, että se osoitti suoraan alla olevaan uima-altaaseen. Videotykki heijasti veteen rauhallisella tempolla vaihtuvia värejä ja erilaisia muotoja. Muistan niin elävästi sen onnellisuuden tunteen kun sukelsin lämpimän veden halki upeiden värien ympäröimänä. Ja mikä parasta, tämä tapahtui silloin, kun oikeasti olisi pitänyt olla jo nukkumassa.
Meidän isi oli ja on edelleenkin sellainen tyyppi kuka keksii ja kehittelee aina välillä jotain spesiaalia. Juuri ne sellaiset pienet hetket ovat niitä asioita joilla minä muistelen lapsuuttani.

Vaikka olenkin toisinaan nipottava siivousintoilija, jonka mielestä asiat pitää olla juuri tietyllä oikealla tavalla, niin toivon, että pystysin aina säilyttämään sen isältäni perimän pienen pilkkeen silmäkulmassani.
Että pystyisin näkemään maailmaa edes välillä lapsen silmin. Että pyykkireissun sijaan, näkisin siinä kuralätäkössä mahdollisuuden mitä hauskimpiin kymmeneen minuuttiin ja että sillä ei ole mitään väliä, jos piparitaikinasta ei riitä mitään uuniin asti. 

Tein tänään lapsille keittiön pöydän alle majan. Kantoliinasta tuli täydellinen riippukeinu ja voi että meillä oli siinä hauskaa. Kikatuksen ja kiljumisen päätteeksi lauloin nuotin vierestä päivänsädettä ja menninkäistä. Kiikutin rikppukeinua ja silitin kahta pehmeää poskea. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (7)

Voi miten suloiset lapset sinulla on 🙂 sinusta välittyy lämmin ja välittävä kuva blogin kautta, ilo lukea kirjoituksiasi!

1 vastaus

Ihanalta näyttää <3
Tuli mieleeni että vieläkö teillä on koira? Hänestä ei ole kuulunut pitkilleen mitään…

1 vastaus

On koira. 🙂 pitääkin kirjoittaa Fidon kuulumisia!

1 vastaus

Ihana postaus ? ?

1 vastaus

<3

1 vastaus

Onko sul vielä myynissä ne babyjoggerit?

1 vastaus

Ei ole enää, myyty jo. 🙂

1 vastaus

Voi miten suloiset lapset sinulla on 🙂 sinusta välittyy lämmin ja välittävä kuva blogin kautta, ilo lukea kirjoituksiasi!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: