Yleinen 21.11.2015
TEKSTI Eveliina

Talven kauppatyyli

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
 TAKKI: ZARA / PIPO JA HUIVI: POMP DE LUX / KENGÄT: CROCS / SUKKAHOUSUT: H&M
Tykkään että lapsilta löytyy niiden kura- ja toppahaalareiden rinnalta myös siistimmät päällysvaatteet kauppa- ja kyläilyreissulle. Kauppatakki on tarpeeksi lämmin kun kuljetaan autolla tai rattaiden lämpöpussissa. Kaupassa takki on helppo riisua jos kuumuus yllättää. 

 MUN VAATTEET: TAKKI: H&M / KENGÄT: CLICK (2MOONS) / HUIVI: THAIMAA

On mulla itsellänikin kauppaan eri varusteet kuin leikkipuistoon, niin tietysti myös lapsillakin! Alexilla on muuten maailman söpöin pieni toppatakki! Alex tuhisi parkkihalli kuvauksen aikana autossa, joten siitä ei nyt ole kuvaa…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Koska teillä on aden neuvola? 🙂

1 vastaus

Ihana takki! <3

1 vastaus

Koska teillä on aden neuvola? 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: