Yleinen 23.11.2015
TEKSTI Eveliina

Talvi saapui

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Ensilumi satoi maahan, joten me leivottiin joulutorttuja, sytyteltiin kynttilöitä ja ripustettiin jouluvaloja. Mikään ei ole tunnelmallisempaa kuin fiilistellä villasukat jalassa, vanhan puutalon lämmössä, kun ulkona paukkuu pakkanen!
 Olohuoneen jouluvalot eivät pääse kuvissa oikeuksiinsa, mutta ne ovat ihan mun suosikit! Valot löytyi edullisesti Ikeasta.

 Pikku-ukko ei malttanut nukahtaa, vaan tuijotteli uusia valoja ilta kymppiin asti. Muuten se olkkarin ”Aladin matto” lähti kellarin kodinhoitohuoneeseen ja laiton tähän olkkariin nyt vähän rauhallisemman version.

 Keittiön sydämeen löytyi valot myös Ikeasta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Onko noi jouluvalot pattereilla toimivat?

1 vastaus

Mitäs teidän koirille kuuluu?:) Ois ihana nähdä kuvia pitkästä aikaa!

1 vastaus

Rauhallista ja tunnelmallista 🙂
Ensi vikolla meilläkib ruvetaan taikomaan joulu asioita 🙂

1 vastaus

Supersöpö Alex… niin tomeran näköinen 😀 Paljonko ikää on hänellä jo?

1 vastaus

Voi jestas, teidän lapset on kauniita. Ihanat silmät 🙂

1 vastaus

Liikkuuko alex vielä?:)

1 vastaus

Onko noi jouluvalot pattereilla toimivat?

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: