Yleinen 13.12.2015
TEKSTI Eveliina

Adeliinan taidenäyttely

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Miksi säilöä pikku Picasson taideteoksia lipaston laatikossa, kun ne voi levittää seinälle kaikkien nähtäville? Adeliina on ahkera askartelemaan, piirtämään ja maalaamaan. Taideteokset saattaisivat tehdä alakerran yleisilmeestä liian levottoman, mutta tänne yläkertaan, josta siis tulee lasten ikioma maailma, piirrustukset sopivat täydellisesti. Yläkerran käytävän valkoiset seinät ovat omistettu lasten luomuksille, joita toivottavasti ilmaantuu vielä monen vuoden ajan lisää. 
Vielä lattialle pitkä värikäs räsymatto ja lastenhuoneeseen johtava käytävä on ihanan lapsellinen!

Syksyinen puu
Silkkipaperi perhonen
Syksyn omenat
Mustikkamaalausta
Tuputetyö isi ja lapset autoilemassa sekä halloween kummitukset
Puolukka askartelu
Mummin ja ukin luona pikkusiskoni kassa askarreltu lammas
Linnut puussa
Ensilumi töpöttely tekniikalla ja alla sivelimellä maalattu
Adeliina repi paperista auringonsäteet minun leikkaamaan ympyrään.
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (5)

Esimerkiksi Torista voi löytää käytettynä vaikkapa Girasolin kudottuja, laadukkaita ja kauniita liinoja. Kannattaa etukäteen ottaa selvää itselle sopivasta liinan mitasta. Suosittelen itse varmuuden vuoksi 5.2-metristä kudottua liinaa, se ei jää pieneksi ja mieskin voi kantaa. 🙂 Liinan lisäksi suosittelen lämpimästi ergonomista kantoreppua (esim. Manduca, Tula, Wombat, Patapum). Repuista ainakin Manducaa saa hyvin myös käytettynä. Kantoreppu on nopea vaihtoehto niihin hetkiin, kun ei oo aikaa sitoa liinaan mutta pitää saada lapsi matkaan.

Liinan kanssakin oppii tosi nopeasti nopeaksi sitojaksi, mutta toisinaan ulkoillessa on mukavampi käyttää reppua jos lapsen haluaa vaikkapa puistossa ottaa kyydistä ja laskea leikkimään. Liinan päät viistävät maata sidontaa tehdessä ja tietyillä säillä ei tee mieli uittaa liinaa maassa.

Onnellisia kantoretkiä ja -hetkiä!

1 vastaus

tosi kivoja ja helppoja askarteluvinkkejä, kiitos! 😉

1 vastaus

Oii että miten ihana! Siis aivan vallottava! Lempparini on linnut puussa! Super söpö!

1 vastaus

Meil on likan töitä lastenhouneen seinällä ja vuoden aikaan sopivat olkkarissa, tehdään usein jollain teemalla seinä.

1 vastaus

Hienoja teoksia ? Lapselle varmasti tärkeää että ovat esillä? Aivan asiasta toiseen, meille on syntymässä kevätvauva, jota haaveilin kantavani liinassa. Ensimmäistä lasta kannoin vain stokken repussa, meillä oli myös sellainen rengasliina mitä en kyllä koskaan saanut hyvin!? Mistä siis löytyy kauniita sidottavia liinoja? Kiitos jo etukäteen ?
-Tytti

1 vastaus

Esimerkiksi Torista voi löytää käytettynä vaikkapa Girasolin kudottuja, laadukkaita ja kauniita liinoja. Kannattaa etukäteen ottaa selvää itselle sopivasta liinan mitasta. Suosittelen itse varmuuden vuoksi 5.2-metristä kudottua liinaa, se ei jää pieneksi ja mieskin voi kantaa. 🙂 Liinan lisäksi suosittelen lämpimästi ergonomista kantoreppua (esim. Manduca, Tula, Wombat, Patapum). Repuista ainakin Manducaa saa hyvin myös käytettynä. Kantoreppu on nopea vaihtoehto niihin hetkiin, kun ei oo aikaa sitoa liinaan mutta pitää saada lapsi matkaan.

Liinan kanssakin oppii tosi nopeasti nopeaksi sitojaksi, mutta toisinaan ulkoillessa on mukavampi käyttää reppua jos lapsen haluaa vaikkapa puistossa ottaa kyydistä ja laskea leikkimään. Liinan päät viistävät maata sidontaa tehdessä ja tietyillä säillä ei tee mieli uittaa liinaa maassa.

Onnellisia kantoretkiä ja -hetkiä!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: