Yleinen 15.12.2015
TEKSTI Eveliina

Isosiskon jalanjäljissä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Nyt olisi varmaan sopiva hetki heittää ilmoille pieni yllätys; nimittäin Hedelmistään puu tunnetaan, tulee jatkossa löytymään Kaksplussan sivulta! Toivottavasti te kaikki lukijat muutatte mukanani uuteen osoitteeseen: www.kaksplus.fi/hedelmistaan-puu-tunnetaan 
Linkkailen uudet postaukset jatkossakin blogin Facebook sivulle. Nyt kannattaakin ehkä tykkäillä sivusta, niin löydät aina tuoreet postaukset uudesta osoitteesta!
Muutto tapahtuu siis jo huomenna ja ekat pari päivää ovat todennäköisesti minulta pientä totuttelua, sillä minähän olen tähän asti kirjoitellut vain bloggerilla. 
Olen hyvin innoissani, tämä on jännittävä ja tervetullut muutos!
Pysykäähän mukana ja nähdään huomenna Kaksplussalla! 🙂

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (17)

Ei löytyny kaksplussalta
0
1 vastaus

Wow! Siistiä 🙂
0
1 vastaus

Alatko tekemään tätä blogia myös työksesi nyt?
0
1 vastaus

Ei ole pitkälti siitä, kun ilmoitit, ettet halua blogistasi kaupallista etkä pyri portaalien alle. Nyt saavat myös ne lukijat varmasti valittamisen aihetta, jotka ovat kehuneet blogiasi aidoksi ja mainoksia sisältämättömäksi, sillä niitä mainoksiahan tämän myötä varmasti alkaa blogiisi tulla. Odottaisin myös portaalin alla kirjoittavalta enemmän panostusta mm. kommenttien vastaamiseen.
0
1 vastaus

Hei!
Linkkaa ihmeessä tähänkin kyseinen postaus missä olen näin ilmoittanut? 🙂

Lupaan tsempata vastaamisen kanssa! 🙂
0
1 vastaus

Ai rupeet emilian korvaajaks kun sillä on niitä mielenterveysongelmia?
0
1 vastaus

Tää oli tosi törkeä heitto. Just sun kaltasten älykääpiöiden takia mielenterveyden sairauksilla on stigma.
0
1 vastaus

Eihän Emilia edes kirjoita enää kaksplussalla..?
0
1 vastaus

Hohhooijaa! Tuolla anolla taitaa itellään olla ja vähän pahemman laatusia ongelmia kun noin herjaa! Oot huippu eve ja sun siskos myös<3
0
1 vastaus

Mahtavaa, onnea! 🙂 toivottavasti postaukset pysyvät kuitenkin vielä muuton jälkeenkin yhtä hyvinä ja aitoina kuin tähänkin asti, ilman lukuisia mainospostauksia 😀
0
1 vastaus

Onnea uusiin haasteisiin! 🙂
0
1 vastaus

Vautsi, tosi hienoa!! Älä välitä törkeistä kommenteista, kateelliset herjaa..:)
0
1 vastaus

Olen pitänyt blogisi aitoudesta ja siitä, että kirjoituksiisi on helppo samaistua ja lähellä lukijaa. Toivon että tänä ei katoa vaikka siirrytkin portaalin alle 🙂 mukavaa joulun odotusta teidän perheelle!
0
1 vastaus

Mahtavaa Eveliina, onnea ! 🙂
0
1 vastaus

Hieno juttu, onnea! Minä ainakin jatkan lukemista 🙂
0
1 vastaus

Hieno juttu, onnea ?
0
1 vastaus

Moi! Olen lukenuy blogia sen alusta asti, ja tämä on ehdottomasti yksi lempiblogeistani!! Tykkään siitä, kun blogisi on hieman 'kotikutoinen', kirjoitat asioista rehdisti ja postauksesi eivät täyty yhteistöistä joissa puhutaan pelkkää hyvää tuotteesta, joka olisin aivan kuraa (siskosi blogissa välillä näinkin). Hienoa, että pääset blogiurallasi eteenpäin, toivottavasti portaaliin pääsy ei vain muuta bloggaustyyliäsi ja tee siitä pinnallista, niinkuin monille on käynyt. Ihanaa Joulua teidän perheelle!
0
1 vastaus

Ei löytyny kaksplussalta
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: