Syypäät mun hymyyn

Teksti

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Onpa ihanaa lukea jotakin noin positiivista, että jollakin ihmisellä on kaikki asiat hyvin, on itse tyytyväinen ja kuvassa hymyillään luonnollisesti. Varsinkin kun tämä vuosi on ollut täynnä ikäviä uutisia maailmalta ja Suomesta. On ollut terroristi iskuja, pakolaiskriisi, luonnonkatastrofeja, muita isoja onnettomuuksia ja kaiken huippuna jotkut kauheudet, mitä on tehty pienille lapsille tai eläimille. Onneksi kaiken pahuuden keskellä on jotain hyvääkin.

Avatar

Nykyäänhän kaikkien pitäisi olla koko ajan onnellisia ja iloisia ja positiivisia. Jos valitat väsymystä, olet masentunut. Jos sanot olevasi surullinen ja allapäin, sulla on joku mielialahäriö. On hyvä, että nykyään saa apua ahdistukseen, mutta liika on liikaa. Kun joka tuutista toitotetaan sitä masennusta, niin ihan terve mielialojen vaihtelukin on jo sitten sitä. Ja jos ajattelee sun tilannetta, niin kellä ei mielialat vaihtelisi? Kuka selviää erosta ihan hymyillen koko ajan? Ja jos selviää, niin ei ole kyllä siitä toisesta välittänytkään.

Avatar

Ei tässä mitään diagnooseja aleta tehdä 😉 Sellaista elämä on. Hyviä ja huonoja päiviä, tylsempiä ja iloisempia päiviä. Mukavaa lukea, että ympärilläsi on noin paljon hyvää.

Avatar

Ihana tuo aloitus 😀 Kirjoitat kyllä todella aidosti ja mukaansatempaavasti, ehdottomasti yksi lemppariblogeista!

Avatar

Tuo on hyvä että muistaa kirjottaa usein ylös mitkä kaikki asiat on hyvin 🙂 Niin huomaa että monet asiat on kuitenkin kunnossa. Voisin suositella että silloin kun olet itekseen kotona, lähde yksin juoksulenkille, kuntosalille yms. tai esim voimisteluseuroilla on hyviä ryhmäliikuntoja myös viikonloppuisin! 🙂 Koita vielä saada joku kaverikin mukaan, mutta siellä kyllä tutustuu uusiin ihmisiin nopeasti 🙂 Meillä Oulussa on Oulun Naisvoimistelijat, joilla on pilatesta, zumbaa, tanssia yms. Löytyykö teidän kaupungista joku vastaava liikuntaseura? Monet äidit just kaipais että sais omia liikuntahetkiä pikkulapsi arjessa. Ja liikunta auttais sun mielialaan ja antais energiaa kaikken parhaiten. Tsemppiä, kunhan saat hyviä rutiineja itelle syksy lähtee käyntiin 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä