Yleinen 13.2.2018
TEKSTI Eveliina

Ystävyyttä ilmassa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

ystävänpäivä

Kiitollinen ympäriltä löytyvistä ihanista ihmisistä

On mainiota olla edelleen hyvissä väleissä lapsuuden ystävieni kanssa. Vaikka yksi rakentaa taloa, toinen seikkailee maailman eri kolkissa ja erään elämä pyörii tiukasti kiireisen arjen ympärillä, niin kuitenkin silloin kun tavataan, voidaan jatkaa siitä mihin ehkä joskus kuukausia sitten jäätiin.

Työpaikka taas on rikastuttanut elämääni aivan uusilla, upeilla tuttavuuksilla. On mahtavaa olla osana työporukkaa, jossa kaikki ovat niin rennon mukavia, että tuntuu kuin takana olisi pitkäkin yhteinen historia. Joitakin työn kautta ystäviksi tulleita ihmisiä olen tavannut myös vapaa-ajalla.

Viimeisten parin vuoden aikana olen solminut monta tuoretta ystävyys-suhdetta myös ihan sattumalta. Kun hienoja ihmisiä on tupsahdellut eteen, en ole epäröinyt hymyillä, vaihtaa yhteystietoja ja tavata uudestaan. Aivan uusin tuttavuuteni tunnisti minut kaupungilla, tervehti ja jäi juttelemaan. Ennen eri suuntiin jatkamista, vaihdoimme puhelinnumerot ja nyt aiomme ensiviikolla tavata niin, että pääsemme istumaan alas ja tutustumaan toisiimme paremmin. Olen innoissani!

Ihanaa ystävänpäivää Teille kaikille ja kiitos minun upeille ystävilleni ystävyydestänne!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Miksi tällaisen asian pitäisi olla salaista tietoa? Tapasin mukavan ihmisen ja halusin kertoa siitä, en näe asiassa mitään outoa?

2
1 vastaus

Onko ihan heti pakko kertoa romanttisella tavalla kiinnostavan ihmisen tapaamisesta??

1 vastaus

Miksi tällaisen asian pitäisi olla salaista tietoa? Tapasin mukavan ihmisen ja halusin kertoa siitä, en näe asiassa mitään outoa?

2
1 vastaus

Mun mielestä sun blogia on kiva lukea, just siksi koska se on niin aito ja hyvällä tavalla ihanan arkinen, ja niin monipuolinen😊
On hyvä, että blogi pysyy just sun näköisenä, eli mun näkemys tästä on se, että kerrot siitä mitä sun elämässä just sinä hetkenä tapahtuu. Ja ihanaa, kun oot tavannut jonkun myös romanttisessa mielessä. ❤

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: