Yleinen 15.5.2018
TEKSTI Eveliina

Äitienpäivä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Voitte kutsuu mua mustaksi pantteriksi

äitienpäiväkortti

Mitä ihania aarteita minä sainkaan! Päiväkodissa tekemiensä lahjojen lisäksi, lapset lahjoiva minua myös upeilla hopeisilla korvakoruilla, sekä patalapuilla, joita meiltä ei uudesta kodissamme vielä löytynytkään.

Lauantaipäivä isovanhemmilla

Minä ja kaksi siskoani ostimme omalle äidillemme kimppalahjaksi jotain Iittalan kippoja, joista äiti oli oikein iloinen. Lapset askartelivat kotona vielä isoäidilleen ja isoisoäidilleen kortit.

Juhlimme äitienpäivää isolla porukalla hieman ennakkoon jo lauantaina, isovanhempieni luona. Mukana menossa oli myös suvun tuorein tulokas, siskoni ihana minivauva! Mahtava keli teki päivästä upean ja lapset viettivätkin oikeastaan koko päivän pihalla.

suklaakakku

voikukka

Äitienpäivän vietto jatkui sunnuntaina

..kun kokoonnuimme hieman pienemmällä porukalla vanhempieni luona. Ruokailemaan ja kahvittelemaan saavuimme vain me siskokset kumppaniemme kanssa. Pitkästä aikaa minullakin oli  joku rinnallani, kun esittelin perheeni ja tapailemani miehen toisillensa. Kaikki olivat erittäin vaikuttuneita ”vävyehdokkaasta”, eikä mieskään säikähtänyt perhettäni, vaikka kahvipöytäkeskustelu villiintyi hyvinkin tuttavalliseksi ja kaikki halusivat muistella juuri niitä noloimpia lapsuushetkiäni. Miehen tuominen näytille oli kuitenkin loppupeleissä hyvä ratkaisu, sillä hän sai jopa kutsun siskoni ensikuussa oleviin häihin. Mahtavaa, että nyt minullakin on avec jakamassa juhlahumua kanssani!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

En ymmärrä miksi kenellekään pitää kommentoida tällaista.
Sinähän juuri tuossa teit omavaltaisen olettamuksen ja sitten närkästyit siitä toiselle. Ovatko lasten askartelut siis sinun mielestä turhia.

Tällaista toimintaa sanotaan panetteluksi.
0
1 vastaus

Oot aiemmin kirjoitellut ettet säästä mitään turhaa kaapeissasi, miten lasten askartelut yms? Pidät jonkun aikaa kaapin ovessa ja heität sitten roskiin, vai?
0
1 vastaus

En ymmärrä miksi kenellekään pitää kommentoida tällaista.
Sinähän juuri tuossa teit omavaltaisen olettamuksen ja sitten närkästyit siitä toiselle. Ovatko lasten askartelut siis sinun mielestä turhia.

Tällaista toimintaa sanotaan panetteluksi.
0
1 vastaus

Ihanan näkönen tuo kakku! Oisko sulla ohjetta siihen? 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: