Yleinen 15.5.2018
TEKSTI Eveliina

Äitienpäivä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Voitte kutsuu mua mustaksi pantteriksi

äitienpäiväkortti

Mitä ihania aarteita minä sainkaan! Päiväkodissa tekemiensä lahjojen lisäksi, lapset lahjoiva minua myös upeilla hopeisilla korvakoruilla, sekä patalapuilla, joita meiltä ei uudesta kodissamme vielä löytynytkään.

Lauantaipäivä isovanhemmilla

Minä ja kaksi siskoani ostimme omalle äidillemme kimppalahjaksi jotain Iittalan kippoja, joista äiti oli oikein iloinen. Lapset askartelivat kotona vielä isoäidilleen ja isoisoäidilleen kortit.

Juhlimme äitienpäivää isolla porukalla hieman ennakkoon jo lauantaina, isovanhempieni luona. Mukana menossa oli myös suvun tuorein tulokas, siskoni ihana minivauva! Mahtava keli teki päivästä upean ja lapset viettivätkin oikeastaan koko päivän pihalla.

suklaakakku

voikukka

Äitienpäivän vietto jatkui sunnuntaina

..kun kokoonnuimme hieman pienemmällä porukalla vanhempieni luona. Ruokailemaan ja kahvittelemaan saavuimme vain me siskokset kumppaniemme kanssa. Pitkästä aikaa minullakin oli  joku rinnallani, kun esittelin perheeni ja tapailemani miehen toisillensa. Kaikki olivat erittäin vaikuttuneita ”vävyehdokkaasta”, eikä mieskään säikähtänyt perhettäni, vaikka kahvipöytäkeskustelu villiintyi hyvinkin tuttavalliseksi ja kaikki halusivat muistella juuri niitä noloimpia lapsuushetkiäni. Miehen tuominen näytille oli kuitenkin loppupeleissä hyvä ratkaisu, sillä hän sai jopa kutsun siskoni ensikuussa oleviin häihin. Mahtavaa, että nyt minullakin on avec jakamassa juhlahumua kanssani!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (9)

Höh, vaikea ymmärtää miten joku löytäis sun ulkonäöstä jotain arvosteltavaa, taitavat olla kateellisia 🙂

1 vastaus

Oot aiemmin kirjoitellut ettet säästä mitään turhaa kaapeissasi, miten lasten askartelut yms? Pidät jonkun aikaa kaapin ovessa ja heität sitten roskiin, vai?

1 vastaus

En ymmärrä miksi kenellekään pitää kommentoida tällaista.
Sinähän juuri tuossa teit omavaltaisen olettamuksen ja sitten närkästyit siitä toiselle. Ovatko lasten askartelut siis sinun mielestä turhia.

Tällaista toimintaa sanotaan panetteluksi.

1 vastaus

Ihanan näkönen tuo kakku! Oisko sulla ohjetta siihen? 🙂

1 vastaus

Hei, mihin katosi postaus puvustasi siskosi hääjuhlaan? 🤔

1 vastaus

En valitettavasti enää halua lukea kommentoijien pilkkaamista. Ulkonäköni arvostelu tuntuu niin pahalta, että päätin olla julkaisematta enää kokovartalokuvia itsestäni.

1 vastaus

Siis ihan järkyttävää miten joku kehtaa arvostella toisen vartaloa, varsinkin kun kenelläkään ei voi olla pienintäkään huonoa sanaa sanottavaa sun kropasta! Näytit mekossa ihan mielettömän upealta, ja toivon itse olevani vielä yhtä hyvässä kunnossa joku päivä. Sinulla ei siis todellakaan ole mitään hävettävää tai piiloteltavaa, joten nauti juhlista täysin sydämin!

1 vastaus

MITÄ? Se pukuhan oli todella upea sinun ylläsi! Miten kukaan on voinut keksiä siitä pahaa sanaa? Sinähän olet hyvän näköinen – voisit pukea yllesi ihan mitä vain ja silti näyttää hyvältä. Yritä olla pahoittamatta mieltäsi asiattomista kommenteista, jotka eivät pidä paikkaansa. Mikä ihmisiä oikein vaivaa? Kateusko?

1 vastaus

Höh, vaikea ymmärtää miten joku löytäis sun ulkonäöstä jotain arvosteltavaa, taitavat olla kateellisia 🙂

1 vastaus

Minulle tuli siitä sun postauksesta tosi hyvä mieli ja mekkokin näytti hyvältä sun päällä! Ikävää et joillakin on niin paha olla et pitää purkaa sitä pahaa oloa kiusaamalla muita.. oot mun lempparibloggaaja ja odotan innolla ja myös luen innolla jokaista postausta! Olet ihana omana itsenäsi ❣

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Eveliina Matilda
Hei! Tervetuloa lukemaan tarinaani lapsiperhe-elämästä, parisuhdekiemuroista sekä Turun Portsassa sijaitsevan, yli satavuotiaan puutaloasunnon remontoinnista. Ota yhteyttä: adeliinablogi@gmail.com Seuraa: Facebook / Eveliina Matilda Instagram / @eveliinamatilda

Arkisto

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: