Miten me tutustuimme?

Teksti

Minusta on aina mukava kuulla minkälaisten sattumien kautta pariskunnat ovat ajautuneet samalle elämänpolulle. Ajattelin, että ehkä teistäkin olisi mukava kuulla hieman mun ja Pepen taustaa!

puutalon hellahuone

Olemme tienneet toistemme olemassaolosta jo suurinpiirtein kolme vuotta. Emme kumpikaan millään muista milloin olemme tarkalleen ottaen ensimmäisen kerran tavanneet, mutta varhaisimpia yhteisiä muistojamme lienee kaveriporukan kesken tehty laivamatka. Risteilyn jälkeen olemme törmänneet aina silloin tällöin yhteisen ystävän kautta, mutta emme vielä tuolloin ajautuneet puhelinnumeroiden vaihtoa syvällisempään suhteeseen.

Viime kesänä muutin Pepen kotikulmille Portsaan, mutta olimme edelleen hyvin vieraita toisillemme. Eräänä iltapäivänä ystäväni Emppu saapui luokseni kokkailemaan. Kun safkaa sitten valmistui kovin reilusti meille kahdelle, ajattelin kutsua naapurin jeesaamaan. Pepelle ei sillon parsa maistunut tai sitten hänellä oli oikeasti jotain parempaa tekemistä, sillä hän kieltäytyi kutsusta. Vaihtelimme kuitenkin silloin tällöin kuulumisia tekstiviestitse ja muutaman viikon päästä treffasimme lähikuppilassa bissellä. Vietimme ensimmäistä kertaa aikaa kahdestaan ja illan edetessä huomasimme meillä olevan muitakin yhdistäviä tekijöitä kuin kotikortteli. Pepe tutustutti minut vielä saman illan aikana omiin, huippuihin ystäviinsä. Mun ystävät ja siskoni Pepe tunsikin jo sieltä kolmen vuoden takaa ja yhden siskoni miesytävän kanssa hän on ollut tekemisissä reilusti yli kymmenen vuotta. Yhdessäolo kävi siis melko luontevasti ja tämän ensimmäisen baari-illan jälkeen vietimme oikeastaan kaiken vapaa-aikamme yhdessä.

Tässä me nyt nökötetään samassa hellahuoneessa, medialaitteet sylissä. Pepe etsii etuovi.com:ista inspiraatiota remppaan ja minä murahtelen sille vastaukseksi, kun se koko ajan jutuillaan keskeyttää tämän tekstin kirjoittamisen!

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Komppaan kaimaa 110 %
😊😊😊

Avatar

Oon niin onnellinen sinun puolesta, ihanaa luettavaa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä