Faija 10.3.2017

Tulevalle isälle faijapakkaus – Mitä kaikkea se voi sisältää

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kun naisille pidetään babyshowereita ja he saavat äitiyspakkauksen (joka tosin sisältää molempia hyödyttäviä tavaraoita), jää isät tässä hiukan vähemmälle huomiolle. Nyt ehdotankin, että jokainen odottava äiti ottaa tästä vinkit talteen ja rakentaa miehelleen faijapakkauksen, kun lapsi syntyy tai on juuri syntymässä.

Miehillä toki järjestetään varpajaiset, josta käteen jää hauskoja muistoja ja aivan järkyttävä krapula. Tämä on miehille tärkeää, mutta varmasti moni arvostaisi jos he saisivat lahjaksi myös jonkin pakkauksen, joka muistuttaisi äitiyspakkausta.

Listaan tähän hyviä esimerkkejä, joita voi kasata pakkaukseen mielensä mukaan:

 • Alkoholi (konjakki, viski, tai robby bubble. Tämän voi päättää miehen alkoholimieltymyksen mukaan)
 • Lehden vuosikerta (urheilu-, tekniikka-, tai muu harrastelehti)
 • Kahvia / energiajuomaa
 • Korvatulpat
 • Kondomeja
 • Joki vaate vauvalle henkilökohtaisella tekstillä
 • Lahjakortti lippupalveluun
 • Isä -muki, isä -paita, mitä vain missä lukee isä,isi,faija, tms.
 • Kirja miehen maun mukaan
 • Kirja lastenhoidosta
 • Suklaata (isälle)
 • Suklaata (varastoon äidin heikkojen hetkien varalle)
 • Sikari
 • Särkylääkkeitä
 • Isälle ja vauvalle jokin samanlainen vaate (t-paita, pipo, yms)
 • Tuttipullo ja vastinetta
 • Pilttiä / Bonaa
 • Kylpyankka
 • Netflix, Viaplay, HBO -tilaus yön nukutuksia varten.
 • Itsetehtyjä lahjakortteja: Vaipanvaihto-vapautus, kundien ilta -kortti, yms)
 • Teidän kahdenkeskeisiä sisäpiiri-juttuja

Näistä aineksista saat varmasti koottua todella sydäntä riipaisevan paketin, jota miehet varmasti arvostavat.

Tuleeko mieleen muita tuotteita, joita voisi lisätä listaan?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (17)

Aivan! Parempi että kaikki ”kärsii” 😀
Kiitos paljon! Pari viikko laskettuun aikaan ja sitten varmasti alkaa postaukset lisääntymään tai huumori loppumaan 😀

1 vastaus

Mä tein miehelle pari vuotta sitten ”isyyspakkauksen” se sisälsi saman aiheiset yökkärit isälle ja lapselle, tuttipullo isän suosikki jääkiekko joukkueen logolla, energia juoman, salmiakkia, korvatulpat, harson tekstillä (isäni on vaipanvaihdon suomenmestari), isä muki, tutin tekstillä (iskän kulta), korviketta, kondomeja, liukuvoidetta, babyvalokuvakehys, valokuva raskausmasusta ja vauvan ultrakuva, i love daddy pipo ja sukat vauvalle, daddy and me yökkäri vauvalle, pari muuta vaihto vaatetta vauvalle, itse tehty onnittelu kortti isälle, meillä oli tosi hankala keksiä isälle mitään kun sillä ei oikeen oo sellasta ”omaa juttua” mutta isä ilahtu ja oli tosi otettu !

1 vastaus

Hauskoja lahjoja 🙂
Mikä oli logo tuttipullossa?

1 vastaus

Ifk 😀

1 vastaus

Aivan mahtavaa! 😀
Me saatiin samanlainen!

Tosin meillä tuo futispuoli tarkemmassa tarkastelussa.

1 vastaus

Mä tein myös meidän isimiehelle esikoisen odotusaikana isyyspakkauksen, ei osannut tuleva iskä odottaa sitä ollenkaan ja oli aika iloisesti yllättynyt! 🙂 Voin kyllä siis suositella! Hyvä postaus! 🙂

1 vastaus

Hauska idea! Ainahan sitä yllättyy kun saa jotain kivaa ilman, että odottaa sitä.
Ja kiitos 🙂

1 vastaus

Vaimo kokosi vastaavan setin ensimmäistä lasta odottaessa ja oli kyllä hauska yllätys. Erinomainen lisä tuo Netflix, HBO tms tilaus! Minä olen jo pidempään vastannut meillä yösyötöistä ja Viasatilta on tullut katsottua monet NHL pelit.

1 vastaus

Haha 😀
Loistava tapa katsoa vähän kendoa samalla. Harmi, että kohta matsit loppuu 😀

1 vastaus

Sen jälkeen, kun nainen on kantanut lasta 9 kk, kärsinyt kaikki raskausoireet ja synnyttänyt sen muksun, niin hänen pitäisi antaa miehelle vielä jotain vaipanvaihto-kortteja?!? Tsiisus… o_O

1 vastaus

Onhan se kiva muistaa toista. Suhteita on tosin monia erilaisia 🙂

1 vastaus

Niin. On tasa-arvoisia suhteita ja niitä vähemmän tasa-arvoisia.

1 vastaus

Mä niin komppaan Murkinamasua. Isä saa jumalattomasti vapaata jo siinä, ettei kukaan roiku sen tisseissä kiinni. Tai ole alapää synnytyksestä kipeä. Vapaailtoja, vaipanvaihtokortteja, tsiisus! Tarviiko moisista kortit olla?

1 vastaus

Saa toki kompata 🙂
Näkemyseroja saa ja pitääkin olla.

1 vastaus

Löysin tämän blogin vasta , joten kommentointi tulee hiukan jälkijunassa. Pakko kommentoida Murkinamasulle ja Sirkkelille, että mun mielestä parisuhteessa on yksinkertaisesti mukavaa muistaa toista jotenkin. Kyllä mä väsäsin miehelle isyyspakkauksen, kun odotin meidän muksua. Vaipanvaihtokortteja ei tosin pakkauksesta löytynyt, mutta harsoja, tuttipullo ja kylpyankka isän ja pojan yhteisiin hetkiin kyllä. Isälle lisäksi mm. muutamat erikoisoluet ja muuta kivaa.

Kun taas itse olin synnärillä vauvan kanssa, oli mies siivonnut koko asunnon lattiasta kattoon ja ostanut kotiin kaikkia mun herkkuja, mitä en raskausaikana voinut syödä, mm. mätiä, graavilohta sekä samppanjaa. Ja arvostin tätä elettä todella paljon. Ei se nyt todellakaan ole miesten vika että ne on naiset jotka joutuu(/saa) synnyttää. Ja vapaata olen saanut niin vauvasta kuin nykyään taaperosta aina tarvittaessa. Pikkuvauva-aikana mies lähti vaikka vaunulenkille jos tarvitsin päiväunet. Arvostan mun miestä ja hänen osallistumista todella paljon, ja isyyspakkaus nyt oli yksi asia jolla pystyin sitä ilmaisemaan.

1 vastaus

Kiitos! JUURI NÄIN!
Kaikki ei ajattele tällä tavalla ja se on heidän oikeius 🙂

1 vastaus

Olipa ärsyttävät kaks edellistä kommenttia, vaikka toki mielipiteitä maailmaan mahtuu. Eiköhän se oo sanomattakin selvää, että vauva on enemmän alussa kiinni äidissään ja roikkuu tississä, ilmeisesti tämä pitää kostaa miehelle ja miehen nököttää kotona 24/7 todistamassa vierestä tätä kärsimysnäytelmää. Ja koska on itsellä niin kurjaa ja vaikeeta kun vauvan on päättänyt hankkia ja joutuu imettemänään ja olemaan vauvassa kiinni, niin ei kannata tehdä mitään kivoja eleitä (kuten esim. mainitsemasi kortit) toiselle. Varmaan on miehet pakottettu 9 kuukauden tipattomallekin, niin ollaan niin tasa-arvoisia sitten että!
Kiva blogi (kahlaan tätä kerralla läpi) ja ihanan humoristinen suhtautuminen 🙂

1 vastaus

Aivan! Parempi että kaikki ”kärsii” 😀
Kiitos paljon! Pari viikko laskettuun aikaan ja sitten varmasti alkaa postaukset lisääntymään tai huumori loppumaan 😀

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :) niko@faijahommia.fi

Arkisto

Instagram

 • Blogissa juttua Benkun nukkumisesta.😴😴
Onko teillä näkynyt muutoksia unessa kun elämään tulee suuria isoja juttuja, kuten tarha tai muutto?

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: