Faija 12.3.2017

Lapsen tuloon valmistautuminen – Case: uusien huonekalujen rakentaminen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

On upea fiilis, kun on hieronut yli 10 tuntia asiakkaita vuorokauden sisään ja tulee kotiin palkinnolle. Tällä kertaa lauantai-illan palkinto oli Ikean lipaston kokoaminen. Jes!

Uusien huonekalujen hankkimista ei kannata jättää viime tinkaan, sillä joskus raskaana olevan naisen selkä saattaa vihotella niin pahasti, ettei hänestä ole juurikaan apua huonekalujen kasaamisessa. Yleensä rakennamme kaikki nämä kahdestaan, mutta tällä kertaa kasaaminen jäi minun harteille. Olisi varmasti ollut hauska seurata sivusta, kun molemmat valittelemme kolottavia paikkoja ja kummankaan liike ei ollut ihan parkour-tyylistä kevyttä liitämistä.

Päätin, että kuvassa olevaan kohtaan on hyvä jättää lauantai-illan puuhastelut ja mennä nukkumaan, sillä sunnutaiksi oli liiallisen vapaa-ajan välttämiseksi buukattu pari hierontaa. Kävin ystävieni Saran (Tickle your fancy) ja Elisan (Start living your best life) blogi-toimistolla matka-hierontapöytäni kanssa hoitamassa neitojen selät ja hartiat kuntoon.

Taisi hieronnat mennä ihan nappiin, sillä kuulin parhaan kommentin, mitä minulle on hieronnan jälkeen sanottu. Alun ”mulla on niska tosi kipee ja lapaluun viereen sattuu kun yskäsee” -tyylisen varoittelun jälkeen toinen tytöistä hämmästeli, että tältäkö tuntuu kun ei mihinkään satu, eikä kolota 😀

Kun tulin takaisin kotiin, niin oli tyttöystäväni ollut todella ahkera ja koonnut kaikki loput laatikot. Hän oli myös viikannut pestyt, sekä silitetyt vauvan vaatteet oikeille paikoille. Tämä oli sen verran postiivinen ylläri, että hänet oli pakko viedä auringonpaisteeseen jäätelölle 🙂

Syy tämän laatikoston hankkimiseen oli aika itsestäänselvyys. Kodissamme ei ole mitenkään liikaa säilytystilaa ja vaikka vauvan vaatteet ovat kovin pieniä, on niitä jo nyt kertynyt aivan järkyttävä määrä. Kävimme tovi sitten myymässä kirppisellä tavaroitamme ja nyt minulla on käytössä kolmisen hyllykköä vaatekomerossa. Mitäpäs sitä useilla vaatekappaleilla tekee, kun kuitenkin käyttää vaan muutamia vaatteita jatkuvasti 😀

Yhteenvetona sanottakoon kaikille lukijoille, että tehää kaikki suunnitellut asiat mahdollisimman ajoissa, sillä koskaan ei tiedä mitä eteen tulee. Erityisesti miehille vinkkinä, että jos et halua tehdä useita fyysisiä asioita yksin, niin tehkää ne siinä vaiheessa kun raskaus ei ole vielä kovin pitkällä 🙂

Nyt selät solmussa leffojen pariin! Tsemppiä ensi viikkoon!

 

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Saattaa olla, että meillä on kohta jokaiselle päivälle 1-vuotiaaseen asti eri vaatteet käytössä 😀

Laatikko kyllä helpottaa jaottelua todella paljon!

1 vastaus

Suosittelen myös tätä lipastoa! Olen järjestänyt bodyt yhteen laatikkoon, toiseen housut, kolmanteen lelut jne. Ihanan näppärää ja helppoa. Usein meillä käy poikaa hoitamassa tutut, niin helppo sanoa: ”vaatteet löytyy lipaston ylimmistä laatikoista.”

Ja laatikoiden koko pitää myös vaatemäärän vauvan kasvaessa realistisena. Nyt 1-vuotiaalla pojalla on bodyt ja t-paidat kahdessa pienessä, housut ja sukat yhdessä isossa. Enempää hän ei tarvitse, omasta mielestäni ?

1 vastaus

Saattaa olla, että meillä on kohta jokaiselle päivälle 1-vuotiaaseen asti eri vaatteet käytössä 😀

Laatikko kyllä helpottaa jaottelua todella paljon!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :) niko@faijahommia.fi

Arkisto

Instagram

  • Blogissa juttua Benkun nukkumisesta.😴😴
Onko teillä näkynyt muutoksia unessa kun elämään tulee suuria isoja juttuja, kuten tarha tai muutto?

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: