Faija 23.5.2017

Faija viihteellä – Bruno Mars

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Omatunto hieman soimasi, kun kurvasin auton parkkiin Hartwall Areenalle ja jätin viikon vanhan lapsen äitinsä kanssa kotiin. Tiesin, että olen vasta yömyöhään kotona, sillä tarkoitus oli mennä katsomaan Bruno Marsin keikkaa, johon olin ostanut liput jo ennen kuin ne tuli suurelle yleisölle myyntiin.  Olimme puhuneet tästä keikasta kotona useaan otteeseen ja J lähes pakotti minut lähtemään keikalle. Onneksi anoppi ja J:n sisko tuli pitämään seuraa hänelle.

Puhuin kaverin kanssa kuukausia sitten, että mitä keikkoja haluaisin nähdä. Sanoin, että vaikka tunnen artistit, niin en silti ole nähnyt JVG:ltä keikkaa sitten sen jälkeen, kun heillä oli enemmän kuin kaksi biisiä, enkä myöskään Kasmirin keikkaa, vaikka yrityksemme on tehnyt hänelle monta musiikkivideota. Tähän päälle heitin vielä Bruno Marsin ja kuin taikaiskusta viikkoa myöhemmin tuli info, että mies tulee Suomeen keikalle. Saman tien soittoa Warner Musicilla työskentelevälle kaverille ja liput haltuun.

Keikka oli täynnä hittejä ja upeaa show-meininkiä. Tosin slovareiden aikana alkoi faijaa vähän silmäluomet painamaan 😀 On upeaa nähdä, kun showmiehet ottaa yleisönsä haltuun ja tietää miten tuhansista kirkuvista pikkutytöistä saa kaiken mahdollisen energian irti. Bruno Mars itsessään on noin 165cm hattu päässä, mutta tihkuu showta ja seksiä jokaisella solullaan. Tämän lisäksi myös miehen lauluääni on todella mahtava. Hän on yksi artisti, jota olen fanittanut jo vuosia ja oli upea nähdä mies livenä!

 

Oli outoa olla ulkona kavereiden kanssa juhlimassa, eikä kuuntelemassa vauvan ähinää tai vaihtamassa vaippoja. Tästä tuli hieman syyllinen olo, varsinkin kun ennen keikkaa tuli nautittua yksi lonkero. Maistuihan se hyvältä, mutta siinä oli aavistus syyllisyyttä jälkimakuna. Pitihän sitä tosin kesken iltaa laittaa kotiin viestiä ja kysellä miten menee 🙂

Loistava ilta ja keikka hymyilyttää vieläkin. Kiitos seurueelle ja Warnerille, että saatiin liput ennen kuin ne olivat menneet!

Kuinka pian te tai teidän puolisot ovat lähteneet viettämään iltaa lapsen syntymän jälkeen?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (7)

Hyvin te äidit aina pärjäätte 🙂

1 vastaus

Me oltiin koko poppoo mummin 60 v. pippaloissa yömyöhään poitsun ollessa 2 viikkoa vanha ? toki siis minä vesiselvänä, enkä edelleenkään tajua miten jaksoin illan ?? juhlat siis oli disko meinigillä juhlia varten tilattavassa talossa, ja poika nukkui eteisessä vaunuissa, kun isämies heitti kavereidensa kanssa keikan juhlavieraille. ? silloin oltiin ns. ensimmäistä kertaa ulkona ja vielä koko porukalla, oli aika hauska kokemus. Voidaan sitten vanhempana kertoa, että ensimmäisessä diskossa olit 16 pv. vanhana ? Miehestä en muista milloin oli itse ensimmäistä kertaa ulkona itekseen, mutta minä uskaltauduin pojan ollessa 2 kk piipahtamaan kavereiden kanssa ravintolassa syömässä ilman vauvaa kainalossa ? siitä seuraavan kerran 3 kk vähän kävin ulkona pyörähtämässä. Mutta kyllö vasta nyt 1 v. synttäreiden paremmalla puolella sitä on raaskinut/osannut vähän rennommalla meiningillä lähteä itekseen ulos. Ensimmäistö kertaa miehen kanssa yhdessä ulkona oltiin pojan ollessa vähän päälle 1 v. ja ihan yötäkin oltiin poissa! Saatiin nukkua pitkään ja voi, että se oli ? jälkikäteen ajateltuna olisi pitänyt rohkeammin vain pyytää sukulaisia hoitelee toviksi, että oltaisiin yhdessä enemmän käyty esim. leffassa yms. Mutta jotenkin sitä vasta taitaa oikeesti osata nyt vasta helpommin katkaista hieman sitä napanuoraa, poika 1 v 6 kk. Ihme symbioosissa sitä vaa eletään ??❤️

1 vastaus

Haha 😀 Nuori bailaaja!
Joo meillä on tarkoitus kyllä mennä ”treffeille” aikaisemmin. Useat lapsenvahdit jo oikein odottavat, että koska voivat tulla päästämään meidät ulos kahdestaan syömään 😀

1 vastaus

Entäs varpajaiset? Itse pidin varpajaiset molempien poikien kohdalla kun he olivat vielä äidin kanssa sairaalassa. Joten about 2 päivää vanhana. Siksi halusin pitää varpajaiset heti syntymien jälkeen, koska en halunnut alkaa muun perheen ollessa kotona alkaa enää järkkäilemään varpajaisia vaan keskittyä perheeseen.

1 vastaus

Varpajaiset pidän vasta joskus kesällä. Omat krapulat on sen verran pahoja, ettei mielellään ole vauvan läheisyydessä hetkeen juomisen jälkeen 😀
Ja olisin nukahtanut parin törpön jälkeen eli siitäkin syystä minun osalta oli fiksumpaa pitää varpajaiset myöhemmin.

1 vastaus

???

1 vastaus

Meillä mä kotiuduin synnäriltä ja To ja isukki lähti 1viikon reissuun etelään työkavereiden kanssa, joka oli jo ennalta tiedossa ja mikäs siinä. :), hyvin pikkumiehen kanssa kotona pärjättiin?

1 vastaus

Hyvin te äidit aina pärjäätte 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :)

Arkisto

Instagram

  • Miten paljon sinä nukut yössä? 
Blogissa juttua ja faktoja unen tärkeydestä. ☝️
Katso myös linkki erinomaiseen podcastiin aiheesta.

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: