Faija 18.6.2017

Uunituoreen isän kesän to do -lista

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olen ollut jo kuukauden isyyslomalla, mutta nyt vasta jotenkin sen ymmärtää, että KESÄ ON TÄÄLLÄ!!

Itse arvostan kesää yli kaiken. Tämä johtunee siitä, että vihaan talvea ja kylmyyttä 😀 Ei ole mitään parempaa, kuin valoisuus pitkin päivää ja se, ettei tarvitse laittaa takkia päälle. Vaikka juuri kävin ostamassa XXL:stä timanttisen sade-/tuulitakin syksyä varten, niin en silti toivo pääseväni käyttämään sitä ihan heti.

Koska Suomen kesä on tunnetusti lyhyt ja vähäluminen, on syytä tehdä itselleen to do -lista, jotta kesän nauttiminen sujuisi mukavammin, eikä syksyllä harmittaisi, että jotain jäi tekemättä. Tässä on Faijahommien kesän to do-list:

 • Vietä aikaa lapsen kanssa

 

 • Vietä kaksinkeskeistä aikaa tyttöystävän kanssa

 

 • Ole ulkona PALJON 
 • Liiku paljon
 • Istu Hesa Cupin aikana kentän laidalla katsomassa pelejä
 • Näe ystäviäsi
 • Syö terasseilla lounaita ja päivällisiä
 • Nuku päikkärit partsilla / ulkona
 • Käy pyöräilemässä pitkiä lenkkejä 
 • Käy ulkomailla (meidän tapauksessa tänä kesänä todennäköisesti Tallinna tai Tukholma)
 • Tämä on tärkein: Muista nauttia, sillä kesä on todella lyhyt!

Mitäs teidän kesäsuunnitelmiin kuuluu? Onko minun lista yhtään samanlainen kuin teidän? 🙂

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kiitos paljon! Muista nauttia 🙂

1 vastaus

Kiva, kun teit käyttökelpoisen listan puolestani. Kiitos! Vaihdan vain tuon ; Vietä aikaa lapsen kanssa muotoon; vietä aikaa lastenlasten kanssa ja tuon; vietä kaksinkeskeistä aikaa tyttöystävän kanssa muotoon; vietä kk. aikaa miehen kanssa. Toivon sydämestäni perheellenne hyvää kesän jatkoa.

1 vastaus

Kiitos paljon! Muista nauttia 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :) niko@faijahommia.fi

Arkisto

Instagram

 • Blogissa juttua Benkun nukkumisesta.😴😴
Onko teillä näkynyt muutoksia unessa kun elämään tulee suuria isoja juttuja, kuten tarha tai muutto?

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: