Faija 13.7.2017

Vauva on 8 viikkoa vanha – Mitä muutoksia minussa on tapahtunut

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Pikkujäbä täytti 8 viikkoa maanantaina ja tuntuu, että aika on mennyt hujauksessa. Juurihan oli toukokuu!

Vauvan tulo muuttaa jokaista ihmistä todella paljon, vaikka sitä ei itse huomaisikaan. Karuimmastakin mörssäristä kuoriutuu se pienen pieni halinalle ulos, kun näkee vauvansa hymyilevän ensimmäisen kerran ja jokaisesta kiltimmästäkin äidistä nousee demonit esiin, kun on tarpeeksi väsynyt. Se on ihan ok.

Itse olen huomannut, että oma toimintani on muuttunut todella paljon ja osa harmittaa ihan sa******ti. Tässä on lista muutoksista mitä olen parissa kuukaudessa itsessäni huomannut:

  • Unohtelen asioita jatkuvasti. Jouduin esim. googlettamaan, että mistä tietää perunoiden olevan kypsiä, kun niitä keittää.
  • Huomaan ajatuksissani ollessani heijaavani asioita missä on poikkitanko käden korkeudella, kuten kaupan ostoskärryjä keskellä kaupan käytäviä, tai tuolin selkänojaa. Tämä tulee täysin lihasmuistista rattaiden heijaamisen kautta 😀
  • Hermoni ovat parantuneet. Itku ei enää tehoa minuun ja pystyn juttelemaan vauvalle ns ”itkun läpi” vaikka kuinka pitkään. En ole vielä tarvinnut kuulokkeita kertaakaan.
  • Ennen halusin pihan, missä olisi terassi grillailua ja auringonottoa varten. Nykyään haluan pihan, jotta voisin potkia palloa pikkujäbän kanssa.
  • Pikku kuolavana paidalla ei haittaa.
  • Tämä on kaikkein ärsyttävin muutos. Pierut ei enää naurata. Sekös miestä v*****aa! P**K**E!
  • Päivisin jos TV on päällä, käännän automaattisesti kanavalle mistä tulee jotain lapsiaiheista ohjelmaa.
  • Iltaselle ei halua enää suunnitella menoja, sillä haluan olla kotona, kun pikkujäbä menee nukkumaan.
  • Ajantaju kotona on hävinnyt täysin

On jännä nähdä mitä seuraavat 8 viikkoa tuovat, niin lapselle, kuin faijalle. Alkaako muisti pätkiä entistä enemmän tai alkaako lässyttämään vauva-puhetta työ-palavereissa.

Oletteko te huomanneet jotain muutoksia omassa käyttäytymisessänne lapsen tulon myötä?

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (7)

🙂

1 vastaus

Meillä tyttö 2kk. Heijausliike on nykyään automaatio, vaikka lasta ei ole lähelläkään. Ajantaju ja muisti nollilla. Pahinta on tämä järjetön rakkaus, jonka mukana tulee menettämisen pelko. Sen tajuaminen että tälläkin on vain aikansa.

1 vastaus

🙂

1 vastaus

Hahah! Tää oli hyvä! Tohon listaan tulee vielä;
– Et osta enää itsellesi uusia vaatteita, koska sillä rahalla saa niin paljon lapselle (itseasiassa, et osta itsellesi yhtään mitää, koska ostamisesta tulee huono omatunto)
-Näet ystäviäsi enää harvoin, PAITSI, jos on lapsien juhlat, vappu lasten kanssa, juhannus lasten kanssa, tai törmäät ystävääsi ja hänen lapsiinsa HopLopissa.
-Osaat Pikku Kakkosen kaikkien sarjojen tunnarit ulkoa. Laulat niitä lasten kanssa.
-Osaat Robinin ja Antti Tuiskun kaikkien laulujen sanat ulkoa.

1 vastaus

Älä manaile tollasia 😀
MEillä ei onneksi vielä olet tuohon mennyt 😀

1 vastaus

Mun perhetuttu sanoi aika osuvasti reilu kuusi vuotta sitten, kun odotin esikoistamme. Lapsen syntymä muuttaa oikeastaan vain yhden asian – kaiken 😉

1 vastaus

Juu ton heijaamisen oon itestänikin huomannu ? saatan myös hytkyä ja heilua ite puolelta toiselle vaikka ei ois ees vauva sylissä. Se on niin jääny päälle.

Eikä se oo enää nii nokonnuukaa lähteä kauppaankin vaatteissa joissa huomaa sit vaikka kaupassa, että niissä on kuivunutta pulautusta tms..

1 vastaus

Haha 😀
Perus juttuja.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :)

Arkisto

Instagram

  • Käytiin tänään pörisemässä Lintsillä. On se kyllä kiva paikka. 
Innolla odotan, kun joskus päästään Pariisin Eurodisneyhyn taas 😊
Oletteko te käyneet huvipuistoissa tänä kesänä?

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: