Faija 19.7.2017

Vauvan kanssa futismatsissa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Käytiin viime viikonloppuna vauvan ja J:n kanssa pyörähtämässä HIFK:n futismatsissa. Hieman epäröimme viedä lasta matsiin ilman kuulokkeita, sillä HIFK:n fanit ovat todella äänekkäitä, mutta päädyttiin ottamaan liput rauhallisemmasta pääkatsomosta päätykatsomon sijaan.

Ottelu meni todella hyvin vauvan osalta, sillä hän vain nukkui ja heräsi syömään, sekä vähän ihmettelemään maailman menoa. Mitkään maalien juhlimiset tai kuulutukset eivät pikkujäbän unia häirinneet. Ottelun lopputuloksen perusteella faijankin pitänyt nukkua ottelun läpi. Olisin säästynyt taas yhdeltä pettymykseltä, kun ei olisi nähnyt ystävien joukkueen häviävän taas :/

Otteluun meno taisi jännittää äitiä enemmän, mutta tälläisiä ”pois mukavuusalueelta” -tyylisiä tempauksia pitää tehä, jottei kaikki normeista poikkeava tuntuisi niin ylitsepääsemättömän vaikealta. Kaikki meni loppujen lopuksi hyvin ja äitikin viihtyi ottelussa. Oli myös hauska nähdä, että ottelussa oli todella paljon muitakin pieniä lapsia, joten me emme olleet ainoita. J bongasi Strictly Style-blogia pitävän Hanna Väyrysen lapsineen katsomosta. Itse en tälläistä kerennyt huomata, sillä katselin miten hänen miehensä viiletti kentällä 😀

Suosittelen kaikille viemään lasta yleisötapahtumiin, jos itse tykkäätte niissä käydä. Itse tykkään käydä HIFK:n futismatseissa tuttujen pelaajien takia ja joka kerta katsomossa törmää tuttuihin. Tosin tunnesiteeseen saattaa vaikuttaa myös se, että olin pari kautta seurassa hommissa. 😀

Oletteko te vieneet vauvojanne joihinkin teidän ”harrastuksiin” mukaan jo heti pienestä pitäen?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Kyllähän se aina jonkun reissun tai tapahtuman jälkeen tuntuu esim. joku perus kauppareissu muksujen kanssa aika simppeliltä..
0
1 vastaus

Tekisin, kuten te teette, jos olisin lapsiperheen äiti näillä vuosikymmenillä. Minusta on hienoa, etteivät vanhemmat jätä lasta hoitoon joka käänteessä. 70-luvulla ei vanhemmilla (ainakaan täällä maalla) ollut harrastuksia. Mutta kauppaan, neuvolaan, kirjastoon, metsään ja matkoille mentiin koko köörillä, oli nuorin miten pieni hyvänsä. Juuri Trans-Siperian matkalta ja aika-ajoin 42 asteen helteestä palanneena , en kuitenkaan suosittelisi vastaavaa reissua vauvapnerheelle.
0
1 vastaus

🙂
0
1 vastaus

Kyllähän se aina jonkun reissun tai tapahtuman jälkeen tuntuu esim. joku perus kauppareissu muksujen kanssa aika simppeliltä..
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :)

Arkisto

Instagram

  • Näillä helteillä parasta on asunnon remppaaminen ja parveke-spa.
Lue blogista uusin postaus. ☝️
Mitäs teidän hellepäivän tekemisiin mahtuu?

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: