Skidi 9.8.2017

Kahden päivän ristiäis-bileet

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ristiäiset on nyt ohi ja pikkujäbällä on nimi!

Koko viime viikonloppu oli yhtä festaria, kun järjestettiin kaksipäiväiset ristiäiset. Ensin lauantaina virallinen kirkko-osuus, johon kuului papin kaikki mahdolliset toimenpiteet ja tämän jälkeen sunnuntaina järkättiin kavereille ristäiäs-rääppiäiset meillä kotona.

Molemmat päivät menivät erinomaisesti, joskin lähes koko päivän puvussa hengaaminen ei ole minulle se mikään nautinnollisin. Puvun kengätkin veti pohkeet jumiin 😀 Miten te naiset pystytte kävelemään korkkareilla päivät pitkät? Eikö teillä pohkeet kramppaa jo ennen kuin pääsette ovesta ulos?! 😀

Lauantain virallinen osuus oli suht nopeasti ohi, mutta sunnuntai kesti sitäkin pidempään. Pyysimme muutamassa aallossa ihmisiä kotimme 54,5 tehoneliöön vierailulle ja aikatauluttaminen ei ihan mennyt putkeen sillä yhdessä vaiheessa täällä oli noin 25 ihmistä 😀 Ruokaa riitti kuitenkin kaikille ja se on juhlissa tärkeintä.

Tärkein ja kiinnostavin osuus on varmasti se nimi. Nimeksi valikoitui monen ”mites …..” ”EI” -tyylisen keskutelun jälkeen Benjamin Martin. Molemmat sytyimme nimeen heti ja päätimme odottaa nimen kertomista siihen asti kunnes näemme, että näyttääkö vauva Benjaminilta. No sehän osui kun nappi otsaan. Ilmiselvä Benjamin.

Nimien takana on suuret idolini Benjamin Franklin ja Ricky Martin…. Haha! Eikä ole! 😀

Benjamin on upea nimi ja J:n vaarin nimi on Martin, joten päätimme, että ”Benkku” saa kantaa häntä myös elämänsä läpi.

Nyt loppuu siis pikkujäbä -nimen käyttö ja vauva tunnetaan tästä eteenpäin nimellä Benkku / Benjamin.

 

Miten te olette nimenneet lapsenne? Onko nimen taustalla jokin tietty tarina?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kiitos paljon 🙂

1 vastaus

Hieno nimi! Vielä kerran onnea koko perheelle!

1 vastaus

Kiitos paljon 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :) niko@faijahommia.fi

Arkisto

Instagram

  • Blogissa juttua Benkun nukkumisesta.😴😴
Onko teillä näkynyt muutoksia unessa kun elämään tulee suuria isoja juttuja, kuten tarha tai muutto?

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: