Faija 31.8.2017

Kiitos kommentoijille avusta – Vauva ei enää nuku vanhempien sängyssä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kyselin aikaisemmassa postauksessa, että miten lukijoillani vauvat nukkuvat. Ovatko he omassa sängyssää, vanhempien sängyssä vai mikä on homman nimi? Vastauksia tuli ihan käsittämätön määrä! Laskin tuossa, että eri teitse tulleita kommentteja oli lähes 120. Aivan mieletöntä!

Päätimme kokeilla vauvan sänkyä, joka ”liitetään” osaksi vanhempien sänkyä. Alkuun nukutimme vauvan meidän sänkyyn ja molempien tullessa nukkumaan siirsimme Benjaminin omaan sänkyynsä. Asia toimii täydellisesti. Minä uskallan kääntyillä, eikä tarvitse varoa jokaista liikettä, joita unen rajamailla tekee. Tosin J on muutaman kerran kopauttanut minut hereille kyynerpääni ollessa hänen otsassaan kiinni. 😀

Sängyn reunalle saa tarvittaessa roikkumaan mitä tahansa härpäkkeitä. Faijan vaatenaulakko se ei kuulemma kuitenkaan ole..

 

On upeeta kun tuollainen tuijottelee aamupäivisin päkkäreidensä jälkeen. Yleensä heräämisen jälkeen naurellaan, mutta hän on oppinut, ettei kameralle hymyillä. #Zoolander

 

Saatiin Jollyroomilta Bedside Crip, jota voin suositella täysin avoimesti muille. Meillä tämä on parantanut molempien unenlaatua ja myös Benkku nukkuu varmasti paremmin, kun on omaa tilaa heilua. Samalla hän myös tottuu omaan sänkyyn, joten siirtymä omaan huoneeseen tulevaisuudessa tulee olemaan helpompi. Kun hän tuosta kasvaa, niin laita kiinni ja voilá, meillä on kaksi erillistä sänkyä! Sänky on myös renkailla liikuteltava, joten sen voi tarvittaessa raahata mihin vain haluaa.

Kokoaminen oli naurettavan helppoa verrattuna erään ruotsalaisen yrityksen mööpeleihin. Tuon kokoamisesta jopa nautti, verrattuna tuohon meidän ruotsalaisen yrityksen laatikoston kasaamishelvettiin 😀

 *Postaus tehty yhteistyössä Jollyroomin kanssa

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kiitos ja onnea 🙂

1 vastaus

Onnea vanhemmille oman sängyn takaisin saamisesta! Faijan juttuja on mukava lukea, koska olen ikuinen vauva-fani. Pakko kehaista, minusta tuli tällä viikolla isoisoäiti ja se tuntuu hienolta.

1 vastaus

Kiitos ja onnea 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :)

Arkisto

Instagram

  • Miten paljon sinä nukut yössä? 
Blogissa juttua ja faktoja unen tärkeydestä. ☝️
Katso myös linkki erinomaiseen podcastiin aiheesta.

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: