Faija 10.9.2017

Yrittäjä-faijan arkea pienen vauvan kanssa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Isyyttä on kohta takana neljä kuukautta ja päivät ovat alkaneet rullaamaan normaalin arjen lailla. On ollut upeeta huomata, ettei lapsen tulo ole sulkenut pois niitä asioita joita sen luulin sulkevan. Olemme kerenneet viettää J:n kanssa kahdenkeskeistä aikaa, olen nähnyt ystäviäni, olen kerennyt käydä treenaamassa, sekä tehdä monia asioita jotka kuuluivat elämääni ennen lasta. Tämän lisäksi olen vielä viettänyt aikaa Benjaminin kanssa lattialla maatessa ja kävelylenkkejä tehdessä. Elämäni on tullut näköjään siis hieman hektisemmäksi.

Palasin takaisin työelämään viime kuun alussa ja on suorastaan onni, että olen yrittäjänä. Tuskin verokortilla töitä tehdessä pystyisin joustamaan niin paljoa, kuin nyt pystyy. Tämän lisäksi on huikeeta, että tykkään vielä työstäni. Olen oaskas Über Creative -nimisessä videotuotantoyrityksessä tuottajana/myyjänä ja tämä ala on aivan mahtava! Pääsen osallistumaan isoihin projekteihin, sekä tutustun kuvauksissa aina uusiin ihmisiin. Hyvää vastapainoa perhe-elämälle ja vauvalle höpöttämiselle 😀

Päivät menevät yleensä niin, että heräämme kun Benjamin herää, eli noin seiskan aikoihin. Yhdeksältä olen usein jo työpaikalla. Olen takaisin kotona noin klo 17.00 ja jos en mene treenaamaan, niin tulen leikkimään vauvan kanssa, jolloin J pystyy halutessaan lähteä urheilemaan. 19.30 aikoihin Benjamin menee nukkumaan ja 20.30 jatkuu taas oma aika jolloin usein laitan vielä parit työmailit eteenpäin, tai kirjoitan postausta tänne. Tuohon ei ihan kauheasti ns omaa aikaa väliin mahdu, mutta se ei haittaa. Niitä kerkee aijoittain tehdä viikonloppuisin 🙂

Yrittäjyys mahdollistaa minulle sen, että voin itse päättää työajoistani lähestulkoon joka päivä, poislukien kuvauspäivät. Tämän lisäksi etäpäivien käyttö on todella tarpeeseen, jos haluan viettää aikaa Benjaminin kanssa 🙂

Kiteytettynä voidaan siis sanoa, että vauvan tulon jälkeen elämä on tullut aktiivisemmaksi, sekä elämisen laatu on parantunut huomattavasti. Miinuksena sanottakoon, että TV:tä tulee katsottua entistä enemmän 😀

Miten teillä työssäkäyvä vanhempi on onnistunut tasapainottelemaan työ- ja lapsiarkea?

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :)

Arkisto

Instagram

  • Miten paljon sinä nukut yössä? 
Blogissa juttua ja faktoja unen tärkeydestä. ☝️
Katso myös linkki erinomaiseen podcastiin aiheesta.

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: