Skidi 16.11.2017

Puoli vuotta vauva-arkea takana

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

On vaikea uskoa, että tuo pikkujätkä olisi jo puoli vuotta. Vastahan me lähdettiin Kätilöopistoltaja tuijoteltiin kun Benjamin tuhisi sylissä.

Puoli vuotta on mennyt todella nopeasti eikä ole yhtenäkään päivänä harmittanut tulla töistä kotiin, kun Benjamin aina vastaanottaa naurun ja maailman leveimmän hymyn kanssa. Benkku onkin koko päivän jatkuvasti yhtä hymyä ja pieruäänet jaksaa edelleen naurattaa. Nykyään on tosin pitänyt keksiä uusia keinoja, millä kundin saa nauramaan, jos haluaa, että nauru kestää muutamaa räkänaurahdusta pidempään 😀

Benjamin on oppinut jo kääntyilemään ja selkeästi hakee jo ryömimistä, mutta liikkumaan hän ei (onneksi) vielä ole alkanut. Sen jälkeen pitääkin olla jatkuvasti skarppina. Hän on kyllä kova jätkä puhumaan. Suu käy jatkuvasti ja sieltä tulee mitä erikoisempia äännähtelyjä. ÄÄIIITTTI on varmaan käytetyin äännähdys 😀

Syöminenkin rullaa mainiosti ja suurin herkku on päärynäpuuro. Välillä kun syötän Benjaminia toivon, että itsekin nauttisi jostain ruoasta niin paljon, että silmät suurenisivat ja jokaisen lusikallisen jälkeen näyttäisin siltä, että tämä on maailman paras juttu. Sen jälkeen suu auki ja taas sama uudestaan 😀

Nukkuminen on myös Benkun yksi lempiasioista. Lähes poikkeuksetta nukkumaan mennään klo 19.00 ja herätään 1-2 herätyksellä vasta noin 7.00. Siinä saa vanhemmatkin ihan hyvin lepoa. Tänään hommattiin isompi sänky pojalle, koska välimallin pinnasänky alkoi käymään liian pieneksi. Päikkäreitä otetaan 2-4 ja ne heittelevät kestoltaan aina 30 minuutista kahteen tuntiin. Mitään rytmiä ei päikkäreihin oikein olla saatu, mutta ei se näytä jätkää haittaavan.

 

Olen huomannut, että vauvojen kehitystahti heittelehtii todella paljon tässä vaiheessa. Jotkut jo ryömivät ja nousevat tukea vasten seisomaan. Jotkut vain nauravat ja katselevat mitä vanhemmat touhuaa 😀

Mitä tiedän vauva osasi 6 kuukautisena? 🙂

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :)

Arkisto

Instagram

  • Miten paljon sinä nukut yössä? 
Blogissa juttua ja faktoja unen tärkeydestä. ☝️
Katso myös linkki erinomaiseen podcastiin aiheesta.

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: