Faija 4.12.2017

Kysy faijalta -osio

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Koska joulu on tulossa enkä ole saanut yrityksiltä teille arvottavaksi luonnonkosmetiikkaa, sähkövatkaimia tai muita upeita palkintoja, niin ajattelin palkita teidät tiedolla. Teidän omiin kysymyksiinne. Suht rehellisesti.

Annan teille nyt mahdollisuuden kysyä tuoreelta isältä mitä ikinä päähän juolahtaakaan isyydetä, urheilusta, luonnontieteestä, pytagoran lausekkeesta, yrittäjyydestä, siitä miksi toisille vähän on toisille niin paljon, tai mistä tahansa.

Kysymykset voi laittaa esim:

Jos kysymyksesi on huono, niin irvistän sille, niinkuin Benkku:

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :) niko@faijahommia.fi

Arkisto

Instagram

  • Blogissa juttua Benkun nukkumisesta.😴😴
Onko teillä näkynyt muutoksia unessa kun elämään tulee suuria isoja juttuja, kuten tarha tai muutto?

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: