Skidi 17.12.2017

Mitä vauva toivoisi joululahjaksi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meiltä on kysytty, että mitä Benjamin tarvitsisi joululahjaksi. Kun sanon ”meiltä”, tarkoitan, että J:ltä, sillä minun vastauksia ei oikein olla otettu tosissaan.

Omat vastaukset Benkun joululahjatoiveisiin on ollut lähinnä linjaa Playstation, arpoja, matka, rahaa, mätsäävät vaatteet molemmille sekä muuta fiksua mitä faija voisi myös käyttää. Äidiltä kysyessä vastaukset on ollut bodyja, ulkovaatteita, sekä muita hyödyllisiä tuotteita.

Kukaan ei ole kuitenkaan muistanut kysyä vauvalta, että mitä hän tahtoo. Päätin tutkivana journalistina kysyä 7kk vauvaltamme, että mitä hän haluaisi joululahjaksi ja tässä on pientä listaa:

 • Kaukosäädin
 • Iskän kännykkä
 • Maissinaksuja
 • Tuo mitä sinä juuri nyt syöt
 • Se mikä vanhemmilla on kädessä
 • Lahjapaperia
 • Talouspaperia
 • Omaa aikaa / valvomista
 • Tuo mihin äiti sanoi, ettei saa koskea
 • Jääkaappimagneetit
 • Kaikki mikä roikkuu seinillä

Näitä meidän vauva tuntuu tahtovan jouluksi 😀

Oikeasti fiksuja joululahjojahan on esim kanvaalle tulostettu kuva/taulu, sekä muutenkin tulostetut valokuvat. Me tilasimme juuri ison taulun meistä kolmesta otetusta kuvasta, jollaisen voit tilata esim täältä, sekä yli 150 valokuvaa. Tullaan varmasti tilaamaan lisää tauluja ja valokuvia, sillä ne ovat mukavia muistoja.

Jos ostat jonkun toisen perheen vauvalle lahjaa, niin lahjakortti toimii aina, sillä on varmasti vaikea ostaa yllätyksenä oikean kokoista tai tyylistä vaatetta. Myös esim lastenhoitoaikaa antamalla saa varmasti vanhemmat rentoutuneeksi. Mitä tahansa annat, niin toivottavasti se ei ole Fazerin Vihreitä kuulia.

Mitä te olette ostaneet pienille vauvoille lahjaksi? Onko kaikki aineellista vai onko listalla ollut myös jotain aineetonta?

PS. Jos kuitenkin olet ostamassa vaatteita, niin Lindexin vauvanvaatteista on tänään vielä -20% koodilla: lapset1750

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Ei joululahjaksi saadut lelu-kaukosäätimet ole yhtään niin kiinnostavia kuin oikea 😀

1 vastaus

Meidän tyttölläkin olis varmaan ollut aika samanlainen lahjalista. Aina kännykä, kaukosäädin ja johdot (jos ehtii napata, ennen kun ehdin ensin) kiinnostaa. Vauvojen naksut ei ole vielä oikein maistuneet, niillä on kyllä kiva leikkiä ja piilottaa, sitten kun äiti siivoaa niin se löytää yllätyksen.
Tyttö sai paljon lahjoja, naksuja, hammastahnaa ja hammasharjoja, vaatteita, kävelykärryn ja kaikkea muuta mitä en enää ees muista?

1 vastaus

Ei joululahjaksi saadut lelu-kaukosäätimet ole yhtään niin kiinnostavia kuin oikea 😀

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :)

Arkisto

Instagram

 • Käytiin tänään pörisemässä Lintsillä. On se kyllä kiva paikka. 
Innolla odotan, kun joskus päästään Pariisin Eurodisneyhyn taas 😊
Oletteko te käyneet huvipuistoissa tänä kesänä?

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: