Skidi 15.1.2018

Pikkumies tänään 8kk ja ensimmäistä kertaa lääkärissä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Todella kornia ja kulutettua sanoa, että aika menee älyttömän nopeasti, mutta hitto että aika menee nopeasti! Benkku täytti tänään jo kahdeksan kuukautta ja tuo kundi on kasvanut siitä käsivarren päällä nukkuvasta pikku vauvasta, sormet irti purevaksi pikku pojaksi.

Tänään tuli toinenkin mittapuu vastaan, kun aamulla lähdettiin ensimmäistä kertaa lääkäriin. Benkku oli oksennellut kahtena edellisenä yönä muutamia kertoja. Viime yönä kun herättiin taas pieneen oksentamisen ääneen, niin oli pakko varata aamuksi lääkäri. Kun aamulla sitten herättiin, niin lähdettiin piipahtamaan Sellon Terveystalolla, missä meidät otti vastaan todella mukava lääkäri. Hän oli hieman vanhempaa kaartia ja aksentista päätellen heittäisin hänet Puolan seuduille. Aivan mahtava vanha rouva, kova höpöttämään ja soitti vielä illalla kontrollisoiton, missä kyseli Benkun vointia. Täydellinen lastenlääkäri 😀

Hän ei kuitenkaan löytänyt verikokeista huolimatta juuri mitään vikaa ja sanoi, että oksennustauti on saattanut tarttua jostain Benkulle. Tosin itse en jaksa uskoa oksennustautiin, kun oksennus tulee vain öisin ja päivisin kundi on kuin Naantalin aurinko ja jaksaa nauraa jatkuvasti. Täytyy vielä ensi yö tarkkailla tilannetta ja toivoa, että oksentelu loppuisi. Tosin Benkkua oksentaminen ei näytännyt haittaavan. Hän vain ihmetteli molempina öinä, että mitä tapahtuu ja miksi me ollaan keskellä yötä hereillä 😀

Toivottavasti kaikki olisi nyt ohi ja Benkku saisi kunnon unet. Myös faija olisi sellaisten tarpeessa 😀

Onko teillä tullut vastaavaa tilannetta eteen, että vauva oksentelisi vain öisin ja olisi muuten normaali, pientä väsymystä lukuunottamatta? Miten olette toimineet näissä tilanteissa?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :)

Arkisto

Instagram

  • Käytiin tänään pörisemässä Lintsillä. On se kyllä kiva paikka. 
Innolla odotan, kun joskus päästään Pariisin Eurodisneyhyn taas 😊
Oletteko te käyneet huvipuistoissa tänä kesänä?

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: