Faija 7.2.2018

Blogi muuttaa uuteen kotiin – Mikä muuttuu?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Vajaa vuosi sitten kun starttasin tämän homman omaksi alustaksi purkaa tunteitaan täysin uudesta elämänsuunnasta en ajatellut, että tulisin ikinä käyttämään näinkin kliseistä lausetta: ”Blogi muuttaa tänään uuteen kotiin”. 😀

Moni yritys on kysellyt haluaisinko liittyä heihin ja saada samalla vetoapua heidän omista medioistaan, sekä mahdollista näkyvyyttä jne. Olen lähes poikkeuksetta vastannut, että ei kiitos, haluan pitää tämän omissa näpeissäni. Nyt kuitenkin kun Kaksplussalta otettiin yhteyttä ja lataistiin tiskiin itselleni täysin sopivat ehdot ja tarjosi parasta sopimusta, mitä olen tässä lyhyessä blogielämässäni nähnyt, oli minun pakko tarttua siihen. Lätkätermejä käyttäessä sain siis tulokkaana valita oman joukkueen useista ottajista, kenen kanssa tekisin määrittämättömän pitkän kaksisuuntaisen sopimuksen. Tärkeintä kuitenkin on, että seura (Kaksplus), pelaaja (Faijahommia) ja katsojat (Te) saavat tästä maksimaalisen hyödyn irti ilman, että kukaan joutuu kärsimään tai joustamaan omista periaatteistaan 🙂

Mikään ei tosin tule muuttumaan, muuta kuin suora domain osoite. Vanha osoite ohjautuu uuteen, mutta https://www.kaksplus.fi/blogit/faijahommia/ -osoite tulee olemaan se oikea. Jutut tulevat olemaan yhtä huonoja, kuin ennenkin, varmasti joku tulee vetämään vielä herneen nenään, mutta tärkeimpänä on, että suurin osa lukijoista jatkaa nauramistaan. Tuotetestaukset tulevat varmasti lisääntymään ja lupaan olla niissä rehellinen. Jos esimerkiksi aikuisille tarkoitetut versiot lastenruoista ovat täyttä sitä itseään, niin en minä kehtaa hehkuttaa sitä maasta taivaisiin. Ehkä vain silloin kehun paketin designiä ja yrityksen upeaa vakavaraisuutta. Blogi ei tule muuttumaan pelkäksi mainokseksi, vaan siitä tulee teitä auttava media, jossa myös kerrotaan miten meidän perheessä voidaan.

 

Somet pysyvät edelleen täysin muuttumattomina, joten muista seurata myös niitä:

Facebook

Instagram

 

Jos sinulla on jotain murheita tai huolia siirrosta johtuen, niin pura sydäntäsi kommenttikenttään. Minä kuuntelen ja vastaan. Olen täällä juuri sinua varten 🙂

 

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :)

Arkisto

Instagram

  • Käytiin tänään pörisemässä Lintsillä. On se kyllä kiva paikka. 
Innolla odotan, kun joskus päästään Pariisin Eurodisneyhyn taas 😊
Oletteko te käyneet huvipuistoissa tänä kesänä?

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: