Skidi 17.3.2018

10 kuukautisen vauvan kanssa lennolla – Mitä opittiin

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Saimme vauvan ekoille päikkäreille. Vihdoin on aikaa kirjoittaa postaus lennosta Barcelonaan. Koko eilinen päivä vaan suhahti ohi ja eilen illalla koko perhe sammui kun saunalyhdyt rankan päivän johdosta 😀

Lähdimme siis torstaina kohti Barcelonaa iltalennolla. Itse lentokentällä olo oli Benkun mielestä jännää, sillä sielä oli niin paljon ihmisiä ja valoja. Vaikka kundin nukkumaanmenoaika oli mennyt jo ohi, oli Benkku silti todella reipas eikä juurikaan valittanut, kun keksittiin tekemistä. Hartioiden päällä oleskelu, Reima-lastenleikkipaikassa palikoiden syönti ja muovileluille huutaminen tuntuivat olevan kova juttu. On muuten hienoa, että tuollaisia paikkoja on lentokentälle rakennettu.

Lennon piti lähteä 20:30 ja mietittiin, että siihen asti vauva jaksaa erinomaisesti. Klassisesti koko lento oli myöhässä ja edes boarding ei alkanut tuohon mennessä. Kone taisi lähteä noin 50 minuuttia myöhässä. Oman muistikuvan mukaan lapsiperheet pääsevät koneeseen ensin, mutta nyt tämä oli kaukana totuudesta. Onneksi päästiin kuitenkin niin etunenässä koneeseen, että saatiin kaikki meidän tavarat ylös helposti.

Tavaraahan meillä oli ihan liikaa. Molemmilla käsimatkatavarat, ja pikkulaukut läppäreille yms. Tämän lisäksi kannossa oli vielä matkarattaat, iso pehmolelu mikä ei mahtunut reppuun, sekä iso univiltti. Ensi lennolla tiedämme, ettei niin paljon tavaraa tarvitse. Esimerkiksi matkarattaat voi heittää boarding-luukulla vielä ruumaan. Muistaa vaan pakata ne kunnolla.

Lento meni erinomaisesti. Nousussa J:tä jännittä enemmän kuin Benkkua. Tutti suuhun ja mukava asento sylissä toimii täydellisesti. Hetki nousun jälkeen kundi on jo syvässä unessa, eikä herännyt kuin syliä vaihdettaessa. Kaikki stressi Benkun itkemisestä ja turhautumisesta lennon aikana oli siis täysin turhaa.

Kone oli maassa noin yhden aikoihin yöllä Suomen aikaa. Benkku oli koko taksimatkan hereillä, mutta kun laitettiin kundi hotellissa vauvan sänkyyn, sammahti hän heti ja nukkui hyvät yöunet. Oppipa muuten konttaamaan seuraavana päivänä 🙂

Loppukaneettina sanottakoon, että Barcelona on upea kaupunki ja vauvan kanssa on (ainakin tähän mennessä ollut) helppo matkustaa. Lähtekää reissuun, myös vauvat tuntuvat piristyvän maisemanvaihdoksesta. Se tekee myös hyvää vanhemmille, sillä lomalla stressitasot tippuvat lähelle nollaa.

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Kiitos paljon 🙂
Joo tämä on hieno kaupunki!

1 vastaus

Hienoa, että reissu on sujunut noin hyvin. Luo lohtua, että meidänkin ensimmäinen matka ensi kesänä tuolloin 9 kk olevan neidin kanssa voi olla menestys. Sitä jännityksellä odotellessa 😀

1 vastaus

Hyvin se tulee menemään 🙂

1 vastaus

Onnittelen urheudestanne. Se kannattaa.
Omat lapseni ovat matkustaneet paljonkin vauvojen kanssa, ja olen aina ihaillut heitä siinäkin asiassa. Onneksi te nykyvanhemmat osaatte ottaa rennosti.
Hyvää loman jatkoa. Barcelona on tutustumisen arvoinen kaupunki.

1 vastaus

Kiitos paljon 🙂
Joo tämä on hieno kaupunki!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :)

Arkisto

Instagram

  • Blogissa fiilistellään trooppisten öiden loppumista.
Mitenkäs teillä nuo helteet sekoittivat systeemejä?

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: