Faija 25.3.2018

Lapsen synttäreiden järjestely

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meillä on edessä toukokuun puolella Benkun 1-vuotis synttärit, joita joudutaan miettiä jo nyt.

Tarkoituksena meillä on ostaa joku tyylikäs ja astetta hienompi kakku, sekä tarjoilu muutamalle kymmenelle hengelle. Tilat meillä on jo hallussa, sillä meidän kadulla on isot seurakunnan tilat, mihin kaikki mahtuu ja sielä on piha missä pienemmät lapset voivat leikkiä.

Aloin miettimään, että jossain vaiheessa alkaa Hoplop, Rush yms synttärit tulla ajankohtaiseksi ja olen kuullut urbaania legendaa, että lapset käyvät hieman kierroksilla yllämainittujen synttäreiden jälkeen kaiken sen karkinsyönnin ja riehumisen johdosta. Odotan innolla noita hetkiä.

Nyt kuitenkin huomasin, että yksi yritys yrittää muuttaa perinteisiä ”järjestä-ne-itse” -tyylisiä, sekä spketrin ääripään; Hoplopin kaltaisia synttäreitä. Ideana heillä on tarjota Helsingin keskustasta isoon tilaan järjestettävät synttärit ilman sokerintäytteisiä tarjoiluja ja turhaa stressiä. Tämä on todella tervetullutta kilpailua synttäri-skeneen. Yritys on vasta joukkorahoitusvaiheessa, mutta toivon lämpimästi, että tämä lyö itsensä läpi ja laajenee myös muihin kaupunkeihin. Ja ei, en saanut tästä mitään hyödykkeitä tai rahaa. Minusta on vain mukavaa nostaa esiin upeita yrityksiä, sillä tiedän itsekin yrittäjä-elämän valinneena, mitä vaatii, jotta saa yrityksensä toimimaan.

Lue lisää Kesti ja Kekkeri -synttäreistä tästä linkistä.

Ja jos tiedät jonkun aivan mielettömän kakkukeisarin PK-seudulta, kuka tekee custom-kakkuja sopuhintaan niin tägää hänet vaikka Instagramin tai Facebookin kommenttikenttään.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Ihan hyvä pointti. Herkkuja voi tosin syödä ilman karkkia 😀
ITse en tosin siihen pysty!

1 vastaus

Kiva, että löytyy vaihtoehtoja. Muualla kuin kotona järjestettävät juhlat ovat helpotus monessa mielessä. Meillä ei tosin vielä ole kaverisynttäreitä pidetty niin ollaan vain kotosalla lähisuvun kanssa vietetty lapsen synttäreitä.

Tosin itse lapsena olisin varmasti pettynyt synttereillä jossa ei ole nannaa tarjolla. Meillä se oli se synttäreiden kohokohta kun herkuteltiin. Mutta on tosi kiva, kun on nykyään kaikenlaisia teemajuttuja ja liikunnallista puolta.

1 vastaus

Ihan hyvä pointti. Herkkuja voi tosin syödä ilman karkkia 😀
ITse en tosin siihen pysty!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :)

Arkisto

Instagram

  • Käytiin tänään pörisemässä Lintsillä. On se kyllä kiva paikka. 
Innolla odotan, kun joskus päästään Pariisin Eurodisneyhyn taas 😊
Oletteko te käyneet huvipuistoissa tänä kesänä?

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: