Faija 31.3.2018

Faijan Netflix-suositukset

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Lähes koko Netflix on nyt selattu läpi ja haluan jakaa teille, ne parhaat leffat, sarjat ja dokumentit jotka kannattaa katsoa. Osa näistä on suunnattu miehille, mutta eletään kuitenkin vuotta 2018, joten naiset pystyvät myös katsomaan huume-sarjoja, ja urheilu-dokkareita. 😀

 

netflix

Osa näistä on hieman vanhoja, mutta monelta on saattanut mennä nämäkin helmet ohi, sillä Netflix on täynnä hyvää katsottavaa.

Dokumentit

Making a murderer: Todella raivostuttava dokumentti-sarja murhatapauskesta, missä on poliisin korruptiota, sekä ärsyttäviä ”kuka sen nyt murhasi” -hetkiä. Tämän sarjan katsoo todella nopeasti, koska jokainen jakso loppuu todella koukuttavaan kohtaan.

Käry: Alunperin amerikkalaispyöräilijästä kertova dokumentti, missä tämä halusi testata, että kuinka paljon dopingin käyttäminen auttaisi häntä pärjäämään pyöräilykilpailussa. Dokumentti muuttaa muotoaan hyvinkin nopeasti ja kertoo suurimmilta osin Venäjän dopingin käytön järjestelmällisyydestä. Mukana dokumentissa on Venäjän doping-skandaalin aiheuttanut tutkija.

Blue planet: Aivan timanttinen sarja luonto-dokumentteja.

What the health: Dokumentti ruokavalion ja sairauksien välisiin yhteyksiin, sekä todella likaisesta lääke- ja ruokateollisuuden bisneksestä.

Sarjat

Timantinkovat: Tämä taitaa mennä myös osittain dokumenttien alle. Sarjassa seurataan Dr.Dre:n ja Jimmy Iovinen menestystarinaa pohjalta aina 3.2 miljardin dollarin kauppaan, jossa he myivät Beats -yrityksensä Applelle. Kaikille rap-musiikista nauttiville lämmin suositus.

Hip hop evolution:Kertoo Hip hopin synnystä ja kasvusta.

Narcos: Sarja kertoo Kolumbian huume-kuninkaan Pablo Escobarin elämästä.

El Chapo: Draamasarjassa seurataan Joaquín ”El Chapo” Guzmánin, pahamaineisen meksikolaisen huumepomon, menestystä, vangitsemista ja pakoa. Hyvin samantyylinen, kuin Narcos.

Altered Carbon: Futuristinen sarja, missä kropat ovat vain aluksia mielelle, joita pystyy siirtämään kehosta toiseen. Sarjassa päähenkilö yrittää ratkaista asiakkaansa murhaa.

Likainen raha: Tutkiva dokumenttisarja paljastaa suuryhtiöiden korruption ja röyhkeän ahneuden käyttäen esimerkkeinä mm. pikavippiansoja ja autojen päästöhuijauksia.

Moderni perhe: Jos et ole jo muka tätä katsonut, niin välittömästi seurantaan. Jos pystyt jostain katsoa Life in pieces -nimistä sarjaa niin se on tästä astetta hauskempi sarja.

Huumeiden maailma: Dokumentti-sarja kertoo eri huumeiden myynnistä ja käyttäjistä.

Brooklyn nine-nine: Hauska komedia Brooklynin poliiseista.

Black Mirror: Todella ahdistavan realistinen lähitulevaisuuteen perustuva sarja. Joka jakson jälkeen alkaa ahdistamaan ja miettimään, että tuollainen maailma kohta on.

Elokuvat

Game over, man: Todella kieroutunut komedia. En suosittele niille kenellä on pinna hieman kireällä. K-18 merkintä ei ole ihan turhaan laitettu 😀

Djano: Quentin Tarantinon mestariteos.

Wonder Woman: Kaikille teille soturinaisille vähän girl-poweria!

Kaikki Marvelin ja DC:n elokuvat: Supersankari-leffat toimivat aina.

Concussion: Tositapahtumiin perustuva elokuva, missä Will Smith löytää yhtäläisyyden NFL-pelaajien aivotärähdyksillä ja heidän aivotoiminnan häiriöiden välillä.

 

Urheilu

Fittest on earth: Crossfitin loppukilpailusta tehty dokumentti. Nuo urheilijat ovat eläimiä!

Last chance U: Lupaavat urheilijat tulevat sarjan kouluun pelaamaan, jotta heillä olisi mahdollisuus päästä myös yliopistoon.

Planet FIFA: Dokumentti jalkapalloilun kattojärjestön korrutoituneisuudesta.

 

Onko sinulla suosituksia, joita haluat jakaa? Kerro kommenttikenttään omat top3 Netflix -suositukset

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Se vaan toimii! 😀
Mutta tuo life in pieces on paljon parempi sarja. Kannattaa katsoa jos pystyy.

1 vastaus

Haha, aina kun luen jonkun blogista/jostain muualta sarjasuosituksia, lähes poikkeuksetta mukana on Moderni perhe! Kaiken ikäiset ja sekä miehet että naiset tuntuu tykkäävän siitä 🙂

Riverdale ja Gossip girl on sellasia joista oon tykänny, suomalaisista sarjoista Helppo elämä. Löytyy kaikki netflixistä. 🙂

1 vastaus

Se vaan toimii! 😀
Mutta tuo life in pieces on paljon parempi sarja. Kannattaa katsoa jos pystyy.

1 vastaus

Coach Snoop 👍

1 vastaus

YES!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :)

Arkisto

Instagram

  • Perjantai-illan treeni 💪

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: