Skidi 26.4.2018

Vauvan ensimmäinen parturi – Niksit helppoon leikkuuseen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kuten moni on varmasti kuvistani huomannut, niin Benkulla on alkoi olla aikamoinen tukka. Päätettiin, että ennen 1v -kuvauksia oli aika tehdä sille kuontalolle jotain! Parturi apuun.

Päätin soittaa kaverilleni, kuka on parturi ja leikkasi tukkaani silloin kun se vielä kasvoi. Samalla kun J oli kavereidensa kanssa brunssilla ja leffassa ystäviensä kanssa, pidettiin me poikien päivä. Eli nukuttiin ja leikattiin tukka. Laatuaikaa.

Kun kaverini saapui meille, huomasin ettei hän ollut ensimmäistä kertaa leikkaamassa vauvan tukkaa. Ensin  hänen piti tehdä itsensä Benkulle tutuksi ja mikäs parempi tapa kuin tarjota naksuja. Se ja muutamat kävelytykset riittivät voittamaan luottamuksen. Benkku istutettiin syöttötuoliin, eteen laitettiin suihkepullo, harja, kännykkä, sekä kaikkea mahdollista mikä kundia kiinnostaisi ja huomio pysyisi niissä, eikä tukan leikkauksessa.

Niks naks ja sakset lauloivat. Tukkaa tippu lattialle, kuin lehdet puista syyskuussa ja kuin taikaiskusta Benkku ei näyttänyt enää takkutukkaiselta vauvalta vaan komealta nuorelta pojalta. Muutos oli ihan mieletön. Ei parturi olisi voinut tulla yhtään parempaan aikaan. Roomassa Benkku tulee saamaan varmaan taas todella paljon huomiota 😀 Kuvasta näette millainen muutos tuli parturin jälkeen.

vauvan parturi

Lyhyempi tukka on huomattavasti helpompi, sillä siitä lähtee raejuustot, soseet, sekä muut ruoat irti huomattavasti helpommin. Ja onhan tuo kundi nyt paljon freshimmän näköinen uudella tukalla. Ah, oi niitä aikoja, kun sai istua parturin tuoliin ja nauttia parturoinnista. Tukan pesu, kevyt päähieronta, föönaus.. Ai että! Nykyään itse joudun leikkaamaan koneella, sillä kiitorata on nähnyt niin monia kilometrejä, ettei siinä enää kasva mitään 😀

Mutta se omasta nuoruusvuosien tukanhaikailuista. Ne eivät tule takaisin vaikka kuinka toivoisi, joten tyydyn vain pitämään huolen, että Benkun tukka on mintissä 🙂

Tässä lupaamani niksit vauvan parturointiin:

  • Jos et itse leikkaa, niin tee parturi ensin tutuksi vauvalle, jotta tämä ei pelkää häntä.
  • Anna lapselle jotain viihdykettä leikkauksen ajaksi.
  • Kun on aika leikata niskasta niin rapsuta vauvaa vatsasta, jotta hän katsoo alaspäin.
  • Fiksuinta on, että vauva ei ole väsynyt, vaan mielummin päiväuniltaan herännyt kun on aika leikata tukkaa
  • Heti kun parturointi on valmis, kannattaa viedä vauva suihkuun, jotta hänen irtohiukset eivät jää sohvatyynyihin. Ole siis fiksumpi kuin minä 😀
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :) niko@faijahommia.fi

Arkisto

Instagram

  • Benkku valitsi äidille kukkia synttäreiden johdosta ja harjoiteltiin laulaa aaooaoaaoiaoaoaiaiaaaaaaaoaoaaaaaaa eli paljon onnea vaan 🎵🎶🎶🎵🎼🎶🎙🎵
Hyvää syntymäpäivää @hakkajo ❤😍

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: