Faijahommia 2.6.2018

Toukokuu: plussat ja miinukset – Miten tämä helteinen kuukausi meni

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Toukokuu meni suhisten ohi ja siihen mahtui niin hyvää, kuin huonoakin. Onneksi hyvää tapahtui kuitenkin enemmän kuin negatiivista.

ISI: Yksi parhaimpia juttuja oli herätä ”ISI” sanaan. Se fiilis on elävästi vieläkin muistoissa.

Reissut: Kuun alussa lähdettiin Roomaan perheen kanssa ja takaisintulo sieltä ei ollut ihan niin kiva kuin odotettiin. Myöhästyneitä ja siirrettyjä lentoja,  paskaa asiakaspalvelua, sekä muita epäonnisia sattumia. Reissusta voit lukea lisää TÄÄLTÄ.

Muuttoja: Laitoimme oman asuntomme myyntiin ja tarkoitus olisi muuttaa kesän aikana uuteen isompaan asuntoon. Myös työn puolesta sai tehdä muuttoa, sillä toimistomme muutti isompiin tiloihin, jotta saataisiin paremmat studiotilat käyttöön, missä voidaan tehdä upeita mainoksia asiakkaille.

Synttärit: Benkku täytti 15.5 yhden vuoden ja niitähän juhlittiin kunnolla. Lahjoja tuli niin paljon, että auton takakontti oli aivan täynnä. Synttäreiden järkkääminen oli yllättävän aikaa vievää puuhaa. Mitäs sitten tapahtuu, kun sukulaisten ja meidän kavereiden lisäksi juhlissa on 20 lasta mukana. Joudun ehkä ottamaan sairaslomaa niistä bileistä. 😀

Sää: Koko kuukauden on ollut aivan timanttinen sää ja on ollut upea huomata, että miten se on vaikuttanut myös Benkkuun. Kundi haluaa jatkuvasti pihalle keinumaan. Hän osoittaa ulko-ovea ja sanoo ”KIIKKAA” 😀

Eihän siinä muu auta kun laittaa kenkää jalkaan ja mennä ulos keinumaan.

Kiire: Tuntuu, että koko toukokuu on ollut yhtä kiirettä. Töissä on ollut hoppua, kotona aika menee silmänräpäyksessä. Viikonloput ovat maanantaisin enää  haalea muisto.

Treenit: Ei niistä voi oikein edes puhua. Kiireistä johtuen ei kerennyt juurikaan treenaamaan ja futismatsissa joukkuekaveri rojahti nilkan päälle jota tässä nyt hiukan kuntoutetaan. Mitään hyppyjä tms ei voi oikein vielä tehdä, mutta kävelyssä tuleva kipu on poistunut.

Kaikein kaikkiaan toukokuu oli erinomainen kuukausi, jos summaa plussat ja miinukset yhteen. En malta odottaa mitä kesäkuu tuo eteensä. Ainakin on Benkun kanssa paljon laatuaikaa, duunissa pitäisi kiireet ja myyntipaineet helpottaa, J:n serkun häät ovat loppukuusta Tukholmassa (ne vaikuttaa ainakin kutsun mukaan ihan jäätäviltä), sekä toivottavasti treeni alkaa kulkemaan paremmin. Toiveissa olisi myös ainakin muutama treffi-ilta häiden lisäksi 🙂

Mitenkäs teidän toukouu meni? Toivottavasti olette kerenneet nauttia upeasta säästä, sillä kohtahan se oikea Suomen kesä taas näyttää luonteensa +11 lämpötiloilla ja vesisateilla 😀

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :)

Arkisto

Instagram

  • Blogissa fiilistellään trooppisten öiden loppumista.
Mitenkäs teillä nuo helteet sekoittivat systeemejä?

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: