Faija 11.6.2018

Kesätekemistä faijalle ja taaperolle?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Taaperolle tekemistä kesällä? Faija tarvitsee nyt vähäsen apua 😀

Mitä te muut 1-vuotiaan lapsen vanhemmat touhuatte kesäisin? Onko teillä jo koko kesän kalenteri buukattu, vai vedätte extempore piknikit lähirannalle? Onko taaperolle olemassa jotain kalenteria, että mitä voi tehdä?

Itsellä on yrittäjänä työtilanteesta riippuen noin kuusi viikkoa lomaa ja kuumeisesti koitan pähkäillä, että mitä ihmettä tuon energiapakkauksen kanssa voikaan tehdä? Onko soveliasta mennä maauimalaan ja hyppää tandem-pommi kympistä? Sopiiko isä&poika -suppaus yksivuotiaalle taaperolle? Saako Linnanmäellä mennä vuoristorataan kahdestaan? Onko Lintsillä hyviä laitteita mihin voidaan mennä kahdestaan tai kolmistaan jo J uskaltautuu mukaan? Joko voi viedä Rushin trampoliinipuistoon hyppimään?

Kesän aikana tullaan varmasti viettämään paljon aikaa ulkona ja varsinkin heinäkuun alkupuolella käydään tarkastamassa Hesa Cup lähikentillä ja Töölön Pallokentällä, sillä tuo jätkä rakastaa futista. Kun TV:ssä näkyy pallo, niin kaikki liike pysähtyy, osoitetaan sormella TV:tä ja sanotaan ”pha…pha”, eli pallo 😀 Myös TV:stä alkavat jalkapallon MM-kisat ovat varmasti Benkunkin mieleen. Elokuun alussa pitää mennä katsomaan myös ystävieni peliä Telia 5G areenalle. Se on varmasti jännittävää taaperolle todella jännittävää 😀

Uiminen kiinnostaa faijaa. Minkä ikäisenä olette vieneet lapsia veteen, jos ette ole käyneet uimakoulussa vauvan kanssa? Oletteko käyneet järvessä, lammessa, meressä vai ihan altaassa? Miten pitää uimiseen varautua? Taaperolle kelluntapuku, uimarengas, uimajututkäsiin, sup-laudan päälle rantaviivassa? SPF 100 -rasvaa joka puolelle, UV-vaatteet niskaan, hellehattu päähän ja mielellään varjossa vai voi mennä vähän vapaammin?

Mitenkäs esimerkiksi puistot? Onko niissä olemassa jotain ohjelmaa reilu vuoden ikäiselle? Siis muutakin kuin hiekansyömistä ja tuijottelua? Onko niissä ilmaista ja ohjattua toimintaa?

Tiedän, että tässä on iso liuta kysymyksiä, mutta jos te pystyisitte auttamaan minua, niin minä voisin puolestaan kasata omat suositukset heinäkuun aikana tehdyistä jutuista ja auttaa muita. Elokuussahan meillä alkaa tarhan harjoittelu, niin siinä on aivan tarpeeksi tekemistä sille kuulle. Kesäkuu puolestaan menee nopeasti ohi, sillä työt loppuvat vasta kuun lopussa ja tässä on tulossa Juhanus, sekä lapsettomat häät Tukholmassa.

Kesä on kyllä upeeta aikaa. Miettikää miten paljon positiivisimpia me olisimme jos tälläistä olisi esimerkiksi puolet vuodesta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Joo kai täällä vielä tuo lounasmeininki on voimissaan. Pitääpä perehtyä 🙂

Ihan hyvin sun kommentointi toimii 🙂 Olen vain hidas hyväksymään niitä 😀

1 vastaus

Kantsii heittää keikka Tampereelle ! 😀
Ohessa vinkkejä yllinkyllin:
https://mutkatonta.com/tekemista-1-2-vuotiaalle-tampereen-seudulla-kesalla-2018/

1 vastaus

Katsotaan. Miksipä ei. Tampereen siivet kiinnostaa aina 😀

1 vastaus

Heh. Joo. Eipä ole Siipien voittanutta! 🙂

Mut joo, hyvä postaus, ja samoja juttuja itsellä mietinnässä! Meillä menossa leikkipuistoturnee, ja ollaan kyllä kivasti yllätytty siitä, miten paljon laitteet vaihtelee puistoittain. Ja Helsingin seudullahan taidetaan useissa leikkipuistoissa tarjota kesäisin lounasta lapsille?

(Vinkki: kommentointi ei oikein toimi? Mulla käytössä Mac ja Chrome. )

1 vastaus

Joo kai täällä vielä tuo lounasmeininki on voimissaan. Pitääpä perehtyä 🙂

Ihan hyvin sun kommentointi toimii 🙂 Olen vain hidas hyväksymään niitä 😀

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :)

Arkisto

Instagram

  • Blogissa fiilistellään trooppisten öiden loppumista.
Mitenkäs teillä nuo helteet sekoittivat systeemejä?

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: