Faijahommia 22.6.2018

Viiden tunnin ajomatka juhannuksen viettoon energisen taaperon kanssa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Eilen käynistettiin viiden tunnin ajomatka juhannuksen viettoon. Auto oli aivan täynnä tavaraa, vaikka itsellä mukana suunnilleen vaihtobokserit, pari Ginger Joeta ja läppäri.

Matka kohti Korppoota ja paria lauttamatkaa alkoi mainiosti, sillä Benkku nukahti melkein heti, kun päästiin moottoritielle. Ei muuta kuin jalat kojelaudalle, kädet niskan taakse ja vakionopeudensäädin hoitakoon hommansa. Kun kundi alkoi heräilemään, tiedettiin, että aika hidastuu tästä eteenpäin huomattavasti.

Kun olimme Salon kohdilla päätettiin pysähtyä syömään ja tankkaamaan. Tankkaamisen jälkeen painelin itsekin sisälle ABC:lle, missä minua odotti minua kundi käsi ojossa kohti telkkaria ja huusi PHA PHA! Eli TV:stä tuli siis futista. Aivan mahtava jätkä 😀

Kun oltiin lähdössä pois huoltoasemalta, huomasi Benkku matkanvarrella olleen korin missä oli palloja. Tajusimme, että jätimme hänen futispallon kotiin ja pienen huudon saattelemana ostettiin kundille TAAS yksi pallo. Lapsen huuto on paras kiristysväline. Pitääpä itsekin kokeilla palaverissa sitä, jos näyttää siltä, että asiakas ei tilaakkaan yritykseltäni videotuotantoa. Alan vain huutamaan, sekä raivoamaan naama punaisena, jonka jälkeen asiakas luovuttaa ja antaa meille keikan. Sen jälkeen taas hymyillään setelinippu kädessä kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Se tuntui toimivan taas tälläkin kertaa Benkulle. Viiden tunnin ajomatkasta oli jäljellä vain kolme tuntia

Kun vihdoin päästiin jatkamaan matkaa, tylsistyi kundi todella nopeasti. Onneksi appivanhemmat ja Benkun täti oli ottanut meidän etumatkan kiinni. Pysähdyimme heidän kanssa huoltoasemalle, sekä kauppaan lyhyen ajan päästä, niin kundi pääsi kävelemään ja osoittelemaan ihmisiä. Viiden tunnin ajomatkasta oli jäljellä vain kaksi tuntia.

Kauppapysähdysten jälkeen lähdettiin ajelemaan mutkikkaita maanteitä kohti Korppoota isossa letkassa ja toivottiin, ettei lossijonot ole liian pitkiä. Meidän onneksemme jouduimme olemaan jonossa sen verran lyhyen ajan, että pääsimme toiselle lossikierrokselle mukaan. Samalla myös nähtiin rehtiä suomalaista yrittäjyyttä. Ihmiset myivät lossijonossa oleville kahvia kärryistä, sekä sielä tarjottiin nopeita hartiahierontoja. Ihan huikeeta toimintaa nauvolaisilta nuorilta! Tätä lisää ja Suomi nousuun! Viiden tunnin ajomatkasta oli jäljellä vain tunti.

Kun pääsimme ensimmäisestä lossista ohi jatkui mutkitteleva tie eteenpäin ja kundin kärsivällisyys alkoi käydä lyhyeen. Pientä narinaa ja kitinää vähän väliä, mutta kyllähän sen ymmärtää. Itseänikin v**uttaisi istua ahtaassa turvaistuimessa pitkiä aikoja. Myös väsymys alkoi painaa ja tietenkin, kun ollaan viiden minuutin päässä venesatamasta, niin kundi nukahtaa. Siinähän sitten nukkui tavaroiden siirron ajan ja kun kaikki oli valmista, jouduttiin herättämään pikku äijä yöuniltaan. Viiden tunnin ajomatka oli päättynyt.

Saareen päästyämme laitettiin sänky ja kamat nopeasti kasaan. Käytiin moikkaamassa jengiä ja KUUTTA koiraa, jotka mökillä olivat. Tämän jälkeen koitettiin viedä kundi nukkumaan, mutta eihän siitä tullut mitään kun Benkku huusi sängyssä ”hauva hauva hauvvvvaaaaaaaaaaa”. Sitten oli pakko ottaa kundi kainaloon ja lähetä kohti päämökkiä moikkaamaan taas koiria. Onneksi Benkkua alkoi nopeasti väsyttämään ja koirat kyllästyttämän, niin päästiin nukkumaan. Olipahan päivä!

Mitenkäs teidän juhannuksen aaton aatto meni? Lähdittekö jo ajelemaan lomien viettoon vai odotitte juhannusaattoon, että saitte vastata maanteiden eroottiseen kutsuhuutoon?

 

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :)

Arkisto

Instagram

  • Benkku valitsi äidille kukkia synttäreiden johdosta ja harjoiteltiin laulaa aaooaoaaoiaoaoaiaiaaaaaaaoaoaaaaaaa eli paljon onnea vaan 🎵🎶🎶🎵🎼🎶🎙🎵
Hyvää syntymäpäivää @hakkajo ❤😍

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: