Faija 24.6.2018

Rentouttava juhannus 17 ihmisen ja kuuden koiran kesken

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tämä juhannus oli hieman erilainen kuin normaalisti. Yleensä olemme kaveriporukan kanssa juhlimassa juhannusta mökillä Heinolan suunnassa, mutta tällä kertaa lähdimme J:n suvun mökille Korppooseen, Turun saaristoon. Menomatkasta voit lukea tästä linkistä.

Porukkaa mökillä oli aavistuksen enemmän, sillä meitä oli yhteensä 17 ja kuusi koiraa. Siinä oli meteliä kerrakseen, kun kaikki asettuivat pihalle tai mökin saliin turisemaan. Onneksi sieltä pystyi välillä karata hiljaisuuteen, kun meni nukuttamaan Benkkua 😀

Tilukset tuolla saarella on upeat, sillä sielä pystyy tekemää lähes mitä vaan suppailusta trampoliinilla hyppimiseen, Sauna on vastikään remontoitu ja ulkohuussi (mikä on kesällä mielestäni mökillä pakollinen) on aivan vimosen päälle. Joka kesä sinne ilmestyy uusia juttuja ja nyt kuulemma seuraavaksi listalla on lasitettu terassi ja ranta, mistä voi kävellä mereen vaivattomasti.

Koko juhannus oli todella rentouttava, sillä Benkulla oli niin monta ihmistä katsomassa hänen peräänsä, että pystyin itse heittämään vaihteen vapaalle ja nautiskelemaan vain olemisesta. Pystyin jopa lukemaan kirjaa! Lainasin ystävältäni Rich dad, poor dad -nimistä kirjaa, jossa käydään läpi, että millä tavalla jälkikasvulle voi opettaa rahankäyttöä. Oma aika siis hyötykäyttöön ja rahastotilit korvan taakse.

Tärkein juttu kuitenkin koko viikonlopussa oli ruoka. Mitä on juhannus ilman kunnon ruokaa? Meillä onneksi oli saarella monta hyvää kokkia ja sellainen on nyt olokin 😀 Juhannus meni lähestulkoon syödessä. Tosin eihän se nyt ole ennenkään haitannut, sillä olen todella suuri ruoan ystävä. En pysty rajaamaan tuota mitenkään pienempään kategoriaan, kuten italialaisen ruoan, pataruoan tai kiinalaisen ruoan ystävä, sillä kaikki uppoaa 😀

Meillä kävi hyvä tuuri säiden kanssa, sillä perjantain sateiden jälkeen lauantaina oli aivan timanttinen sää. Sain ystäviltäni kuvia ympäri Suomea ja monissa oli todella tummat pilvet taustalla. Itsehän poltin lauantaina otsani, sillä olin ulkona noin kello 7.00 aina ensimmäiseen MM-futismatsiin asti lähes kokoajan. Toivottavasti iho ei kuoriudu pois viikon aikana, sillä meillä on ensi viikonloppuna J:n serkun häät Tukholmassa. Olisi loistava fiilis olla sielä kuoritun ja punaisen otsan kanssa 😀

Kaikenkaikkiaan tämä juhanus oli erinomainen. Takaisintulomatka meni todella nopeasti, sillä lähdimme jo ennen ruuhkia. Illalla lähteneet sanoivat, että toisena olevaan lossiin oli noin neljän kilometrin jono. Olisi ollut hieman raskasta kyllästyneen taaperon kanssa odotella autossa pitkiä aikoja lähes paikallaan, että pääsee lossiin 😀

Mitenkäs teidän juhannus meni? Toivottavasti pystyitte rentoutumaan ja saitte mahan täyteen ruokaa.

juhannus

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :)

Arkisto

Instagram

  • Benkku valitsi äidille kukkia synttäreiden johdosta ja harjoiteltiin laulaa aaooaoaaoiaoaoaiaiaaaaaaaoaoaaaaaaa eli paljon onnea vaan 🎵🎶🎶🎵🎼🎶🎙🎵
Hyvää syntymäpäivää @hakkajo ❤😍

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: