Skidi 28.6.2018

1-vuotiaan cake smash kuvaukset

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olen nähnyt monissa Facebook-ryhmissä, että ihmiset kyselevät toisiltaan vauvojen ja taaperoiden kuvauksista, joten päätin kirjoittaa omista kokemuksista näiden tiimoilta.

Olemme käyneet samalla kuvaajalla kahdesti; silloin kun Benkku oli vain parin viikon ikäinen ja toisella kerralla, kun Benkku oli juuri täyttämässä yhden vuoden. Meidän luottokuvaajanamme on toiminut Star shooting photographyn Anna-Helena.

Hänellä on erittäin hyvä tatsi lasten käsittelyyn niin vastasyntyneen, kuin taaperonkin kanssa. Hyvin on pysynyt homma hallussa molemmilla kerroilla ja varmasti tulee pysymään myös seuraavallakin. Kummallakaan kerralla ei ole ollut sellaista fiilistä, että mitäköhän tuo tekee minun lapselle. Tosin Benkku on varmaan yksi niistä helpoimmista kuvattavista, sillä kundi tottelee hyvin ja ymmärtää mitä häneltä pyydetään. Ihan malliainesta 😀 Ensimmäisellä kerralla Benkku nukkui lähes koko kuvaukset läpi.

Tässä muutamia kuvia siitä miten kuvaukset menivät vastasyntyneenä:

Tässä puolestaan 1v cake smash -kuvakuset:

Kuten jo viime vuonna kirjoitin, niin ensin olin hieman ideaa vastaan, että pitäisi mennä kuvauttamaan ammattilaisella meidän lasta, mutta heti ensimmäisen kuvan nähdessäni tajusin olleeni väärässä. Suosittelen kaikille näitä kuvauksia. Kuvakset ovat pieni hinta siitä, mitä niistä saat. Itse olen ihastellut näitä kuvia useasti ja teetimme yhdestä jopa taulun.

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Haha 😀
Kyllä noita jaksaa tuijotella.

1 vastaus

Kuvat ovat kieltämättä todella kauniita.
Itseäni vähän ”tökkii vastaan” näissä raskaumaha, vastasyntynyt ym. kuvissa se, että jokaisella tuntuu olevan samanlaisia kuvia. Siis toki malli vaihtuu, mutta jos vieraiden kuvia katselee, ei meinaa sitäkään muutosta huomata.
Persoonallisuus katoaa, kuin 80-luvun koulukuvissa ikään, kun kaikki tuntuvat olevan samassa kulississa.
Aikamme tapa jakaa ja katsella vieraidenkin kuvia tuo helposti kuvaähkyn. Ideat on helposti saatavilla ja monistettavissa. Yhden kuvattavan kohdalla nuo kuvat ovat toki äärimmäisen hienoja ja kauniita.

1 vastaus

Itsellehän näitä tehdään. Onko sillä väliä jos muutkin niitä tekevät?

1 vastaus

En kestä miten söpöjä nuo vauvakuvat <3 Toki myös ykkösten kuvat, mut söpö vauva nyt vaan on söpö vauva 😀

1 vastaus

Haha 😀
Kyllä noita jaksaa tuijotella.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :) niko@faijahommia.fi

Arkisto

Instagram

  • Blogissa juttua Benkun nukkumisesta.😴😴
Onko teillä näkynyt muutoksia unessa kun elämään tulee suuria isoja juttuja, kuten tarha tai muutto?

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: