Skidi 16.7.2018

Hellepäivän remppahommat ja parveke-spa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Eilen oli aivan tajuttoman kuuma päivä ja sen kyllä huomasi Benkusta. Itsellänikin oli hieman vaikea olla, joten voin vain kuvitella miltä taaperosta tuntuu, kun aurinko porottaa yli 30 asteen lämpötilalla pilvettömältä taivaalta.

Eilen piti tehdä hieman remppahommia uudella asunnolla, mutta pienen säätämisen jälkeen todettiin, että jätetään tietyt hommat ammattilaisille ja tietyt hommat myöhemmäksi. Remppaaminen ja muu purkamistyö ei kuulu muutenkaan lempiharrastuksiini, niin tuossa kuumuudessa niiden tekeminen ei todellakaan tule kysymykseen. Lauantaina käytiin tosin muutaman ystävän kanssa purkamassa parketit, listat, karmit, ovet yms, koko 89.5 neliöisestä asunnosta. Neljä tuntia siihen meni ja kaikki olivat aivan hiestä märkiä. Raskasta hommaa tuo remppaaminen ja arvostus alan ammattilaisia kohtaan nousi taas.

Remppamies

Kun tultiin takaisin kotiin alettiin virittämään Benkulle kylpylää parvekkeelle. Saimme puhallettavan Autot -uima-altaan, jonka puhalsimme täyteen ilmaa, Benkku sinne istumaan ja ämpärillä vettä päälle. Siinä vierähti pari tuntia aika nopeasti ja Benkku oli yhtä hymyä kokoajan. En malta odottaa, että päästään muuttamaan isompaan asuntoon, missä on isompi ulkoterassi, niin saadaan isompi allas spa-osastolle. Sellainen mihin faijakin mahtuu seuraksi istumaan 😀

Spa-hetki

Spa-hetken jälkeen lähdin katsomaan MM-finaalia kisastudioon Kallioon, missä yhteen huoneeseen oli ahtautunut kymmenen ihmistä ja selkää pitkin valuva hikivana paljasti, ettei läpiveto sillä hetkellä toiminut kovinkaan hyvin. Älkää käsittäkö väärin, tykkään todella paljon lämmöstä ja vihaan kylmyyttä, mutta tykkään myös olla hikoilematta, kun istun paikoillani.

Tänään remppa jatkuu. Mikä olisi sen parempaa kuin 30 asteisessa helteessä heitellä noin 70 neliötä parkettia pakettiautoon ovien. listojen ja muiden rempparoskien kanssa.

Onneksi torstaina pääsee Pulaan karkuun näitä helteitä 😀 Kuinka usein ihminen saa sanoa, että Suomen kuumuus on liikaa, lähden Kroatiaan vilvoittelemaan, koska sielä on vain 24 astetta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :)

Arkisto

Instagram

  • Perjantai-illan treeni 💪

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: