Skidi 31.8.2018

Taaperon lista: Top 10 asiat taaperon elämässä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Elokuu vetelee viimeisiään ja kesä on kohta vain lämmin muisto takaraivoissamme. Tämä kesä oli ilman tuota heinäkuun lopun kärsimysnäytelmää rempan ja muuton keskellä todella huikea, vaikka en päässytkään kunnolla lomailemaan.

Benkku oppi paljon uusia juttuja ja hänestä on tullut kesän aikana todella energinen nuori poika, joka on kiinnostunut uusista asioista. Listaan tähän meidän toukokuisen taaperon top 10 kiinnostuksen aihetta ja voitte vertailla omien lastenne kokemuksista, että onko teillä yhtään samalaista.

 • Bussi
  • Aina kun kundi näkee bussin hän alkaa hihkumaan BBBUUUUUIIIIIII tai BUULLLIIIII. Tämä tapahtuu joka kerta kun ollaan kävelemässä johonkin, tai ajetaan autolla bussin vierestä. Tai no, riittää, että telkkarissa tai lasten kirjassa on bussin kuva 😀
 • Futis
  • Tästä olen salaa erittäin iloinen. Esimerkiksi tänään aamulla hän osoitti kuorma-autoaan ja huusi, että minun pitää antaa se hänelle. Kun ojensin kuorma-auton tönäisi hän sen sivuun ja juoksi pallon luokse. Vielä ei olla oikein sisäistetty pallon potkimista, mutta pallon heittely näyttää olevan hiton hauskaa. Jos TV:stä tulee futista tai Pikku Kakkosen ohjelmassa näkyy pallo, niin alkaa heti huuto: PHAA PHHAAAAA!! 😀

 • Koirat
  • Aina kun nähdää koira, niin alkaa huuto HAUVA HAUVAAAAA. Kundi innostuu iha mielettömästi jokaisesta koirasta, mutta ei kuitenkaan uskalla mennä lähelle silittämään. Fiksu nuori poika. Faija olisi ilman allergioitaan silittämässä jokaista koiraa ja todennnäköisesti olisi paria sormea köyhempi 😀 Sama käy esimerkiksi hänen paidassaan olevasta koirasta. Hän ylpeänä näyttää, että paidassa on hauva.
 • Prätkät 
  • Meidän lähipihoilla on pari prätkää ja ihan sama mihin suuntaan ollaan matkalla, on meidän pakko käydä katsomassa niitä prätkiä. Ne nähdessää hän huutaa MOPO tai POPOOOOO! 😀 Jos hän kuulee, että naapurin mopo käynnistyy, huutaa hän popoa ja menee katsomaa etuovemme ikkunasta 😀
 • Sokkona kävely
  • Yksi suosikkileikki näyttää nyt olevan sokkona kävely. Kun Benkulle laittaa pyyhkeen tai paidan pään päälle ilman, että hän näkee mitään, vaikuttaa se olevan kaikista paras juttu 😀 On hauskaa kun hän kävelee meidän ääntä kohti tai jos vähän meidän valvonnassa osuu johonkin. Halvat on huvit.
 • Keinuminen
  • KIIKKKAAA KIIKAAAAAA. Kokoajan pitäisi olla keinumassa 😀 Ja kun ollaan keinumassa, pitäisi vauhdin olla Formula 1:n G-voimia vastaavaa vauhtia. Faija ei jaksaaaaa 😀

 • Itse syöminen
  • Benkku on alkanut syömään lusikalla ja se vaikuttaa olevan hauskaa. Hänen koko naaman levyinen hymy muutamine hampaineen on koominen näky, kun hän ylpeänä esittää miten pystyi syömään itse monta lusikallista 😀
 • Aamuiset hetket ennen tarhaan lähtöä
  • Aamulla ennen kuin lähdetään tarhaan, niin ollaan nyt joka päivä makoiltu sohvalla Benkku sylissäni ja katsottu joko futista, prätkävideoita tai luettu kirjaa. Kundi selkeästi nauttii siitä aivan suunnattomasti ja se on hyvä rauhoittumishetki aamun riehumisten jälkeen. Hän yleensä silittelee minun kättä ja kun on valmis lähtemään hän nousee ylös ja hymyilee niin, että koko naama on rutussa.
 • Kaikki tekeminen äidin kanssa
  • Vaikka minä olen viettänyt Benkun kanssa nyt viikon enemmän aikaa, vaikuttaa silti kaikki J:n kanssa tekemät asiat hauskoilta. J saa jopa syöttö- ja vaipanvaihtohetken vaikuttamaan hauskalta. Se on upea taito 😀
 • Perhe
  • Kun teemme kolmisteen asioita, Benkku on meidän molempien sylissä seisoskellessa tai meidän välissä sohvalla, niin hän tietää olevansa turvassa. Hän välillä katselee hymyssä suin ylöspäin meitä molempia vuorotellen. Vaikka välillä tuleekin pientä uhmaa kundilta, niin taitaa Benkku silti ymmärtää, että perhe on tärkein.

Mitkä asiat teillä ovat olleet reilu vuoden ikäisen taaperon niitä parhaimpia? Onko joku ollut ylitse muiden?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Faijahommia
Olen 33-vuotias yrittäjä, kenen elämä pyörii pikkuisen pellavapäisen blondin pojan ympärillä. Työssäni tuotan ja myyn videotuotantoja, sekä teen sisällöntuotantoa blogin lisäksi myös urheilusivostolle. Intohimoinen penkkiurheilija ja innokas crossfittaaja. Into tosin ajaa kehityksen edelle. Blogissa tutustutaan vanhemmuuteen isän näkökulmasta. Tervetuloa mukaan :) niko@faijahommia.fi

Arkisto

Instagram

 • Benkku valitsi äidille kukkia synttäreiden johdosta ja harjoiteltiin laulaa aaooaoaaoiaoaoaiaiaaaaaaaoaoaaaaaaa eli paljon onnea vaan 🎵🎶🎶🎵🎼🎶🎙🎵
Hyvää syntymäpäivää @hakkajo ❤😍

faijahommia

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: