Lifestyle 24.3.2016
TEKSTI Hilla

Pääsiäiseksi Nizzaan

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Me lähdemme Danielin kanssa pääsiäispyrähdykselle Nizzaan. Haistelemaan keväistä tunnelmaa ja nauttimaan minilomasta ilman sen suurempia suunnitelmia tai to do -listoja. Olen jo aivan lähtökuopissa valmiina sanomaan hetkeksi arjelle heipat ja vaihtamaan maisemaan.

nizza

Tulen varmaan tiuhaan tahtiin päivittelemään kuvia reissustamme Instagram-tililleni, mutta muutoin jätän tietokoneenkin kotiin ja aion olla totaalisen offilla. Odotan aamulenkkejä Nizzan rantkaduilla, auringonpaisteen lämpöä kasvoilla, hyvää ruokaa, pitkiä kävelylenkkejä pitkin kaupungin katuja, tuoreita croissantteja, ehkä päiväreissua Monacoon ja vanhan kaupungin tunnelmaa.

Pienesti ajattelin shoppaillakin. Olen nimittäin koko alkuvuoden ollut menestyksekkäästi ostolakossa. Sen sijaan olen säästänyt shoppailupennoseni tätä matkaa varten. Jos siis kauniita kevätvaatteita ja värikkäitä treenivaatteita osuu kohdalleni, niin tällä kertaa on suuri todennäköisyys, että jotain päätyy mukaanikin.

nizza 2

Nizzaan on luvattu kaunista keväistä säästä ja + 15 asteen lämpöä. Harmaa pilvinen taivaskaan ei tosin meidän lomaamme pilaa. Pääasia, että pääsee täältä pyykkikoneen, tuttujen lenkkipolkujen, I-junan ja arkirutiinien keskeltä hetkeksi muualle. Vaihtamaan maisemaa.

Ihanaa pääsiäistä, nauttikaahan olostanne mitä teettekin! 🙂

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Se oli juurikin niin, lenkkiä ja päälle roisanttia! 🙂 Oli kiva matkakohde, kivan pieni kaupunki, mutta kuitenkin kaikkea löytyi. Mukavaa viikonloppua!

1 vastaus

Oi, ihanaa ja rentouttavaa lomaa Hilla!! <3 Nizza on kyllä super kiva kevätkohde! 🙂 Rantalenkkeilyt maistuu varmasti ja sen päälle croissantit jossain ihanassa rantakahvilassa! 🙂 Nauttikaa!!

1 vastaus

Se oli juurikin niin, lenkkiä ja päälle roisanttia! 🙂 Oli kiva matkakohde, kivan pieni kaupunki, mutta kuitenkin kaikkea löytyi. Mukavaa viikonloppua!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa piiiitkästä aikaa rehellinen asupostaus. Kesämekkoa, korkokenkää ja kepeitä ajatuksia. 💃👠👛 #hillasblog #uusipostausblogissa

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: