Bloggaaminen 23.4.2016
TEKSTI Hilla

Rentouttava kasvohoito Lumiannassa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Minulle tehtiin rentouttava kasvohoito tällä viikolla kauneushoitola Lumiannassa. Puolentoista tunnin kasvohoito keskellä arkiviikkoa on kerrassaan luksusta, josta nauttisi mielellään useamminkin. Toisaalta kun se on ainakin tällä hetkellä minulle harvinaista herkkua, niin siitä osa nauttia erityisesti.

Kasvohoitoon kuului timanttihionta sekä mekaanisesti tehtävä ihonpuhdistus. Hoito alkoi kasvojen puhdistuksella, koska olinhan tullut hoitoon suoraan työpäivän päätteeksi meikit kasvoilla. Puhdistuksen jälkeen tehtiin timanttihionta, jonka jälkeen ihosta poistettiin mekaanisesti epäpuhtauksia kuten mustapäitä. Puhdistuksen jälkeen iho sai nauttia rahoittavasta naamiosta, seerumeista ja kasvovoiteesta.

WP_20160420_17_46_23_Pro

Kasvohoitoon kuului myös kasvojen, pään ja hartia-alueen hierontaa, joka oli todella rentouttavaa. Huomasin jossain vaiheessa hoitoa, että unikaan ei ollut kaukana. Minulla on tunnetusti hyvät unenlahjat ja tykkään kosketuksesta ja hieronnasta, joten ei kait tuo ollut ihmekään että unijukka oli lähellä tulla vierailemaan. Hoitolan tuolissa oli lisäksi lämmitetty patja, joten mikä sen mukavampaa kuin makoilla lämpimässä vilttien alla hyvässä hoidossa.

SAMSUNG CSC

WP_20160420_16_28_47_Pro

En ollut aikaisemmin käynyt timanttihionnassa, joten se oli minulle uusi kokemus. Kosmetologi Annika kertoi, että aito timanttinen mikrohionta poistaa hellävaraisesti ihon kuivan pintakerroksen ja heleyttää siten kasvojen ihoa poistaen kuolleen solukon. Timanttihionnassa käytettävässä laitteessa on myös hellä imu, joka stimuloi kuulemma kollageenin ja elastaanin tuotantoa ihosolussa ja saa veren kiertämään. En laittanut pahitteeksi talven jäljiltä kuivan ihon kuorintaa, kun Annika ehdotti minulle tuota hoitoa.

Lumiannassa on käytössä Pevonia kasvojen ja vartalohoitosarja, joka perustuu täysin luonnonmukaisiin raaka-aineisiin. Tuotteissa on korkea aktiiviainepitoisuus eli ne sisältävät paljon vaikuttavia aineita. Itsekin suosin nykyään enemmän luonnonmukaisia tuotteita ja siksi on myös mukava käydä kauneushoitolassa, joka tekee kaikki hoidot luonnonmukaisilla raaka-aineilla.

SAMSUNG CSC

Kasvohoito tekee hyvää niin henkisesti kuin fyysiesti. Annika on ihana empaattinen ja rauhallinen kosmetologi, jonka hoidossa sai tuntea olonsa oikein kotoisaksi. Olen sitä mieltä, että naisten pitäisi useammin palkita itsensä esimerkiksi jonkun onnistumisen jälkeen tai rankan työviikon päätteeksi ihanalla hemmotteluhoidolla. Vaikka se hieman lompakossa kirpaiseekin, niin olen sitä mieltä että se kannattaa. Lisäksi kasvohoidon jälkeen saan buustia myös omaan kotona tehtävään ihonhoitooni. Sitä jotenkin skarppaa, ainakin hetkellisesti. hehe.

Hoidon jälkeen ihoni tuntui omaan käteenikin selvästi pehmeämmältä ja kosteammalta. Olen omasta mielestäni ihan hyvä peruskasvohoidossa arkena, mutta kyllä minulla olisi vielä aika paljon petrattavaa, että muistaisin kuoria ihoani aina silloin tällöin ja kosteuttaa ihoani riittävästi kaiken urheilun ja suihkussa ramppaamisen lomassa.

WP_20160420_17_44_06_Pro

Oma ihoni kohtasi aikuisiän aknen hetkellisesti viime syksynä hormonaalisista muutoksista johtuen ja sen iho-ongelman kanssa hetken taisteltuani osaan taas arvostaa parempaa ja hyvinvoivaa ihoa. Tiedän, että aknesta kärsiville vaiva on todella iso asia ja se harmittaa joka päivä peilistä katsoessa. Ulkonäön lisäksi akneiho on myös kipeä. Ymmärrän siis erittäin hyvin ihmisiä, jotka toivovat apua ongelmaihoonsa. Ihon kunto kun merkitsee paljon, sen lisäksi että näyttää kauniilta ja terveeltä, terve iho antaa myös itsevarmuutta ja suojaa kehoamme kaikelta ulkoiselta.

Jospa kasvohoidosta tulisi ainakin omalta osaltani jatkossa hieman useammin toistuva hemmotteluhetki.

Lumiannan Annika lupasi blogini lukijoille -10 % tarjouksen palveluistaan ja tämä tarjous on voimassa toukokuun loppuun saakka. Kun varaatte aikaa Lumiannaan, saatte tarjouksen, kun mainitsette löytäneen tarjouksen blogistani.

WP_20160420_16_27_56_Pro (1)

Rentouttavaa viikonloppua! Ja jos sinulla on jokin erityisen hyvä ihonhoitovinkki, jonka voisit jakaa muillekin, niin kerro siitä ihmeessä kommenttioksissa. Arvostan hyviä vinkkejä ihonhoitoon!

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Aika sanoa hei hei ja suunnata kohti kotia. 👨‍👩‍👧 Kiitos Lahti-Hollola Jukola tunnelmasta, suunnistushaasteista, hikipisaroista, helteestä, suunnistuskylän palveluista, talkoolaisten panoksesta koko tapahtuman eteen ja upeista tunteista, joita saimme tänäkin vuonna kokea. Ensi vuonna sitten Jukola Kangasalalla. Sitä ennen jatketaan treenejä ja nautitaan liikunnasta ja endorfiineista. 😍

#hillasblog #thankyou #jukola #jukola2018 #venlojenviesti #lahtijukola #jukolanviesti #suunnistus #orienteering #outdoors #happiness #forest #trailrunning #trailrunner #runner #instarunners #juoksu #trainingmom #runninggirl #runningmom #wellbeing #wellness #enjoy

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: