Yleinen 2.5.2016
TEKSTI Hilla

Trail Run Porvoo voittajat

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

No nyt vihdoinkin sain arvonnan suoritettua Trail Run Porvoo -polkujuoksutapahtumaan. Hatusta nousivat voitot Tanjajeelle kommentilla ”Minä minä minä minä!” ja Kaikulle kommentilla: ”Mäki haluun metikköön juoksemaan!”. Onnea voittajille, laitoin teille sähköpostia asiasta! Nyt siis Kaikukin pääsee metikköön juoksemaan. Sitä saa mitä tilaa. 😉

IMG-20151115-WA0031

Jos arpaonni ei suosinut, niin ilmoittautuminen on auki halvemmalla hinnalla tiistaihin 10.5 saakka täällä ja paikan päälläkin voi ennen kisaa vielä jälki-ilmoittautua 5 euron lisähinnalla.

Tapahtumaan on vielä puolitoista viikkoa aikaa, joten tässä ehtii tehdä vielä muutaman hyvän polkulenkin sitä ennen. Tällä viikolla on ainakin luvattu ihan mahtavia kelejä säiden osalta. Tavoitteena voisikin olla työpäivien päätteeksi sitoa lenkkarit ja mennä metsään polkulenkeille. 🙂

trail run porvoo

Toivottavasti muutama muukin innostuu lähtemään Porvooseen juoksemaan, nähdään mahdollisesti siellä!

Kivaa ja energistä uutta viikkoa näin vapun aurinkojen ja juhlintojen jälkeen. Kyllä näillä fiiliksillä taas jaksaa. 🙂

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

aikamoista, näinköhän itsekkin pitäisi kokeilla metikössä ryntäilyä

1 vastaus

aikamoista, näinköhän itsekkin pitäisi kokeilla metikössä ryntäilyä

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Aika sanoa hei hei ja suunnata kohti kotia. 👨‍👩‍👧 Kiitos Lahti-Hollola Jukola tunnelmasta, suunnistushaasteista, hikipisaroista, helteestä, suunnistuskylän palveluista, talkoolaisten panoksesta koko tapahtuman eteen ja upeista tunteista, joita saimme tänäkin vuonna kokea. Ensi vuonna sitten Jukola Kangasalalla. Sitä ennen jatketaan treenejä ja nautitaan liikunnasta ja endorfiineista. 😍

#hillasblog #thankyou #jukola #jukola2018 #venlojenviesti #lahtijukola #jukolanviesti #suunnistus #orienteering #outdoors #happiness #forest #trailrunning #trailrunner #runner #instarunners #juoksu #trainingmom #runninggirl #runningmom #wellbeing #wellness #enjoy

hillasblog

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: