Hyvinvointi 19.5.2016
TEKSTI Hilla

Juoksua nautiskellen ja yritysmaratonviesti

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tästä tulee hyvä päivä, halusin vain tulla sanomaan sen täällä blogissa. Eilen kävin ihanassa Lumiannassa kasvohoidossa, ja voi miten ihanaa se taas olikaan. 🙂 Ihoni on taas hieman villinä, mutta oikealla ruokavaliolla ja fiksulla hoidolla yritän saada sen kesäksi kuntoon. Veden juontiakaan ei pidä unohtaa ja siitä yritän itseäni kovasti muistutella. Töissäkin minulla on työpöydällä vesipullo lähettyvillä, jotta tulisi päivän aikanakin juotua riittävästi. Sain Lumiannasta hyviä vinkkejä kesämeikkiin ja ihonhoitoon, jaan niitä täällä blogissa huomenna.

hilla

Juoksutreenit ja lenkit ovat tähän aikaan vuodesta ihan parhautta. Olen niitä täällä blogissakin ylistänyt jo moneen kertaan, mutta niin se vain on. Olen itse kevään lapsi, syntynyt toukokuun lopussa ja kevät on ehdottomasti mun lemppari vuoden aika.

Tänään aamulla kello oli kuuden jälkeen herättämässä ja tällä kertaa herääminen oli jopa helppoa. Menin illalla jo hyvissä ajoin nukkumaan, joten aamulla lenkille lähteminen kävikin yllättävän helposti. Tein lyhyen ja kevyen, mutta niin rahoittavan ja virkistävän aamulenkin raikkaassa ilmassa linnun laulua kuunnellen. Aamulenkin jälkeen on ihana tulla sisälle, keittää puuro ja kahvi ja aloittaa päivään valmistautuminen freesinä suihkun jälkeen.

i hope you feel beautiful today

Toinen pakarani on hieman vihoitellut juoksussa, joten tänään illalla menen joogaan. Jos aktiivinen venyttely ja vahvistavat liikkeet auttaisivat. Toivottavasti!

Huomenna vuorossa olisi Töölönlahden rannalla yritysmaratonviesti, joka starttaa klo 13. Yhteensä Töölönlahtea juostaan 19 kertaa ympäri, eli siis yksi kierros on 2,2 km ja koko matkaksi kertyy siten maratoni. Mulla olisi luvassa kaksi kierrosta. Saa nähdä, miten huomenna irtoaa hieman reippaampi juoksu. Onko muita tulossa? Jos on, niin tapaamisiin ehkä Yritysmaratonviestissä. 🙂

-Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta!🌷 Kävin leikkaamassa viikon alussa kolme pionia pihalta maljakkoon, jotta saisin ihastella niitä riittävästi. Enkä meinaa kestää sitä faktaa, että ollaan juhannus poissa kotoa ja kun palataan, on näiden kukkiminen ohi. Kukatkin taitaa opettaa meille yhtä jaloa taitoa: hetkestä nauttimista. Kuinka lyhyen aikaa vuodesta nämäkin pionit antavat parastaan. Muistanko pysähtyä ja ihastella sitä kauneutta, jotta luonto vuorollaan tarjoilee? Pioneiden kanssa on ainakin yritetty! 🤭😍 #hillasblog #gardening #omaltapihalta #pioni #pioner #kotipuutarhuri #myhome #koti #olohuone #livingroom #hyvinvointi #wellness #wellbeing #flowerbouquet #flowers

hillasblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: