Hyvinvointi 6.6.2016
TEKSTI Hilla

#KaveritPoluille -yhteislenkki

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olen somessa ja muutamissa blogeissa törmännyt trailrunning.fi -sivustolla, Bodom trail ja Helsinki City Trail – sivustoilla lanseerattuun #KaveritPoluille -kampanjaan. Polkujuoksukampanja haastaa polkujuoksussa jo vauhtiin päässeet harrastajat viemään kavereitaan lenkille poluille. Kampanjan tavoitteena on edistää polkujuoksun harrastamista Suomessa, mikä on myös kampanjan taustatahojen oman toiminnan tarkoitus.

#kaveritpolulle 4

Olen itse harrastanut lapsesta asti suunnistusta ja polkujuoksu on yksi lempiharrastuksista. Myös nyt raskausaikana metsä ja pehmeät neulaspolut ovat olleet parhaita paikkoja juosta vielä vatsan kasvaessa. Siksi haluankin laittaa oman korteni kekoon ja kutsua juoksun ystäviä mukaan #KaveritPoluille -yhteislenkille.

Olitpa juuri juoksun aloittanut, juoksusta vasta kiinnostunut, pidempään juoksua harrastanut tai vaikkapa täysiverinen himoliikkuja ja polkujuoksun rakastaja, tälle yhteislenkille ovat KAIKKI tervetulleita kunnosta ja juoksutaustasta riippumatta. Lupaan, että vauhti on rauhallinen, lenkin aikana ehtii rupatella, nauttia kauniista maisemista ja tutustua polkujuoksun fiilikseen!

#kaveritpolulle

#KaveritPoluille -yhteislenkki

Blogin yhteislenkki järjestetään juhannusviikolla tiistaina 21.6.2016 kello 18:00. Tapaamispaikkana Vanhankaupunginkosken silta. Tässä paikkalinkki. Järjestän polkujuoksulenkin yhdessä muutaman muun juoksukaverin kanssa. Polkureitti on 9 kilometriä taattua laatua kauniissa polkumaastoissa Vanhankaupunginlahden maastoissa.

Reitistä puolet on polkua, osa aika juurakkoista, muuten helppoa. Pari kilsaa metrin levyistä hiekkapohjustettua polkua. Pari kilsaa latupohjaa / pururataa ja kilsa leveätä ulkoilureittiä. Reitti kulkee koko ajan luonnon keskellä, lähellä vilinää, mutta täysin luonnon rauhassa, jolloin pääsee oikeasti polkujuoksun tunnelmaan.

polkujuoksu

Perustin yhteislenkille Facebook-tapahtuman, joka löytyy täältä. Voit käydä siellä ilmoittautumassa mukaan yhteislenkille tai laittaa minulle sähköpostia hillasfi@gmail.com. Lenkille voi toki tulla myös ilman ilmoittautumista!

Jos et pääse mun polkulenkille mukaan, niin kannattaa osallistua kamppikseen muuten. Järjestä sinä kimppalenkki tai vie kavereita mukanasi juoksemaan suosikkipoluillesi tai menkää tutkimaan jotain uutta paikkaa. Olen varma, että seuralainen ilahtuu uusista ja vaihtelevista reiteistä. Tässä hauskassa kampanjassa on myös palkintoja luvassa, joihin kannattaa tutustua. Lenkin järjestäjät voivat päästä jonon ohi ilmottautuman ensi kevään Bodom Trailille tai saada Bodom Trail -paidan itselleen. Kaikki lenkille osallistujat ja kuvan jakaneet osallistuvat Helsinki City Trail -osallistumisoikeuksien ja Salomon-juoksurepun arvontaan. Somettaa kannattaa siis hashtagilla #KaveritPoluille. 😉

#kaveritpolulle 2

Tervetuloa mukaan! Nähdään pian. 🙂

t.Hilla

Instagramissa @hillasblog

Facebookissa @hillasblog

Twitterissä @hillasblog

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Joo, sun blogista mä innostuin ja katselin heti, että mikä olisi vielä mahdollinen päivä järkätä yhteislenkki ennen juhnnusta. Sun järkkäämä lenkki onkin jo ensi viikolla! Nää on kyllä mukavia kampiksia ja kiva tapa saada porukkaa yhteisille lenkeille. 🙂 Kiva jos pääset osallistumaan meidän lenkille ja kivaa päivää sinne!

1 vastaus

Kivaa Hilla, että sinäkin lähdit tähän mukaan :)! Mä tulen ehdottomasti sun lenkille mukaan, jos oon saanut juhannuspakkaukset kuosiin (me kun lähdetään jo keskiviikkona Saimaalle juhannuksen viettoon!) 🙂 Tuolla päin en oo kauheesti juoksennellut, joten aivan mahtavaa päästä uusiin maastoihin!

1 vastaus

Joo, sun blogista mä innostuin ja katselin heti, että mikä olisi vielä mahdollinen päivä järkätä yhteislenkki ennen juhnnusta. Sun järkkäämä lenkki onkin jo ensi viikolla! Nää on kyllä mukavia kampiksia ja kiva tapa saada porukkaa yhteisille lenkeille. 🙂 Kiva jos pääset osallistumaan meidän lenkille ja kivaa päivää sinne!

1 vastaus

Mä en valitettavasti voi selkä ongelmien takia juosta, se on kielletty. Mutta kävellä voin polulla, eli ymmärrän kyllä kuinka kivaa se on.
Osallistuppas kastehelmi arvontaan mun blogissa.
Oikein hyvää tiistai päivää sulle.

1 vastaus

Harmi kuulla selkävaivastasi, mutta se on juuri niin, että onneksi luonnosta ja poluista voi nauttia myös kävellen ja patikoiden. Mäpäs käyn kurkkaamassa sun blogin, kiitos vinkistä! 🙂 Ja ihanaa päivää sinnekin, kiva kun kävit kommentoimassa.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hilla Stenlund
Olen Hilla Stenlund, hyvinvointi- ja lifestyle-bloggaaja, pienen tytön äiti, vaimo, intohimoinen liikkuja, ekonomi sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen. Parasta on tavallinen elämä, jossa itselleen tärkeät asiat kulkevat tasapainossa - siitä kirjoitan blogissani. Kiva kun löysit tänne! Yhteydenotot: hillasfi@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Laitettiin päiväsauna lämpenemään ja tultiin rantakallioille seikkailemaan. Muutama lokki meillä seurana. Rauhallista juhannuspäivää. 🕊️🇫🇮🌿 #hillasblog #summer #kesä #juhannus

hillasblog

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: